Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Σταγείρων - ΑκάνθουΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 100.000
  • 385
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας σε ένα όμορφο οικόπεδο, εντός σχεδίου, στην καρδιά της ιστορικής και γραφικής περιοχής της Ιερισσού Χαλκιδικής. Με μια αποκλειστική τοποθεσία, μόλις 750 μέτρα από την καταγάλανη παραλία, το οικόπεδο προσφέρει την ιδανική συνθήκη για να εκμεταλλευτείτε τη ζεστασιά και την ομορφιά της ελληνικής επαρχίας καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Το οικόπεδο, επίπεδο και άρτιο, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την κατασκευή ενός όμορφου παραδοσιακού σπιτιού ή μιας κατοικίας που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για άνεση, στυλ και ποιότητα ζωής. Έχετε την ελευθερία να σχεδιάσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει πλήρως τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com για περισσότερες πληροφορίες. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας https://www.momentum-estate.com για να ανακαλύψετε περισσότερες ευκαιρίες που περιμένουν να γίνουν δικές σας.

Η Momentum Real Estate σας προσκαλεί να γίνετε μέρος μιας κοινότητας που εκτιμά την ποιότητα ζωής και την κοντινή σχέση με τη φύση, σε μια τοποθεσία που αποπνέει ιστορία και πολιτισμό. Ανακαλύψτε τον ιδανικό τόπο για να κατασκευάσετε το σπίτι που ονειρεύεστε, με την υποστήριξη και την εμπειρία της Momentum Real Estate.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
553285 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
385 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή