• € 200.000
  • 4.500
Περιγραφή
Έχετε ποτέ ονειρευτεί να έχετε το δικό σας χώρο, αγκαλιά με τη φύση, κοντά στην ακτή;

Παρουσιάζουμε ένα ξεχωριστό αγροτεμάχιο προς πώληση, μια ανάσα από την καταγάλανη θάλασσα, στη μαγευτική περιοχή της Αμμουλιανής στην Χαλκιδική.

Αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να υλοποιήσετε την κατοικία που πάντα ονειρευόσασταν, δίνοντάς σας ατελείωτες δυνατότητες για δημιουργία και έκφραση.

Με απόσταση μόλις 350 μέτρων από την παραλία, είναι ο τέλειος τόπος για να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά της θάλασσας κάθε στιγμή της ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200123, να μας γράψετε στο email info@momentum-estate.com ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.momentum-estate.com/.

Ευκαιρία ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ που δεν πρέπει να χάσετε.
Παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό αγροτεμάχιο, ιδανικό για αναπτυξιακά έργα, όπως η κατασκευή ενός ξενοδοχείου. Το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο βρίσκεται σε μια στρατηγική τοποθεσία και συνορεύει με άλλα αγροτεμάχια που είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση από το γραφείο μας. Αυτό δίνει την μοναδική ευκαιρία σε επενδυτές να αποκτήσουν μια ευρύτερη έκταση γης, ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερα αναπτυξιακά σχέδια, με σημαντικά οφέλη από οικονομικής σκοπιάς. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επενδύσετε σε μια περιοχή με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης, σε μια εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή. Για περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες για την επένδυση αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
482416 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή