Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Άνω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη

Ηλιούπολη
  • € 396.000
  • 4
  • 93
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S445 - Ηλιούπολη Άνω Ηλιούπολη Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 27 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 32000 μέτρα απόσταση από μετρό 1500 μέτρα - Τιμή: 396.000 €
Ένα πανέμορφο διαμέρισμα στην όμορφη Άνω Ηλιούπολη, σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, που συνδυάζει την άνεση, την πολυτέλεια και την προσοχή στην ενεργειακή απόδοση.
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, σας υποδέχεται ένας φωτεινός και ευρύχωρος χώρος σαλοκουζίνας, ιδανικός για συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους. Οι μεγάλες γυάλινες πόρτες σας οδηγούν σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος.
Τα τρία  υπνοδωμάτια διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες για να φιλοξενήσουν άνετα τα προσωπικά σας αντικείμενα. Το μοντέρνο σχεδιασμό των μπάνιων δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και η καλαίσθητη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες για να δημιουργήσετε τις αγαπημένες σας συνταγές.
Η ενεργειακή κλάση Α+ και η θέρμανση μέσω αντλίας θερμότητας εξασφαλίζουν όχι μόνο την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και την άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, το φωτοβολταϊκό σύστημα net metering σας επιτρέπει να παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια, ενώ μπορείτε να απολαύσετε την άνεση του κλιματισμού κατά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες και παρέχει πάρκινγκ και αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.
Ανακαλύψτε την αρμονία μεταξύ πολυτέλειας και λειτουργικότητας σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην ηλιόλουστη Άνω Ηλιούπολη, ιδανικό για μεγάλες ή μικρές οικογένειες που αναζητούν έναν χώρο που θα τους προσφέρει άνεση και ποιότητα ζωής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S445
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 396.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή