• € 450.000
  • 13.200
Περιγραφή
Εκπληκτική ευκαιρία προς πώληση: ένα εξαιρετικό αγροτεμάχιο, έτοιμο να αναπτυχθεί, στην καρδιά της φύσης και μόλις 480μέτρα από την ακτή.
Αυτό το οικόπεδο 13.200 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες των Σταγείρων - Ακάνθου, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για επενδυτική αξιοποίηση ή την ανέγερση της ονειρεμένης σας κατοικίας.

Με άρτια και οικοδομήσιμη έκταση, το αγροτεμάχιο προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την ανάπτυξη τουριστικών εγκαταστάσεων, ενοικιαζόμενων δωματίων, ή ακόμα και ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ η εγγύτητά του σε καταγάλανες παραλίες, προσδίδει αξία και εξασφαλίζει μια ζήτηση πολλούς μήνες τον χρόνο.

Η τιμή πώλησης του αγροτεμαχίου ορίζεται στα €450.000, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για επενδυτές και ιδιώτες που αναζητούν έναν χώρο με τεράστιες δυνατότητες και άμεση πρόσβαση σε ένα από τα πιο όμορφα τοπία της Ελλάδας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα τόπο με ανεξάντλητες δυνατότητες, όπου η ομορφιά της φύσης συναντά το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε την επίσκεψή σας.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com/ και ανακαλύψτε περισσότερες ευκαιρίες που περιμένουν να εξερευνηθούν.

Στη Momentum Real Estate, παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό ακίνητο για την επόμενη επένδυσή σας ή το νέο σας σπίτι. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στην πραγματοποίηση των ονείρων σας, με εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
426720 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
13.200 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή