Γκαρσονιέρα Άγιος Δημήτριος, Βαρδάρης, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΆγιος Δημήτριος
  • € 130.000
  • 1
  • 63
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 16401 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άγιος Δημήτριος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 63 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 300 μέτρα - Τιμή: 130.000 €


---ΠΩΛΕΙΤΑΙ εμπρόσθιο φωτεινό διαμέρισμα 4ου ορόφου 63 τμ μικτών στην περιοχή Αντιγονιδών, κάτω απο την Αγίου Δημητρίου και 300 μέτρα απο μελλοντική στάση μετρό.


---Αποτελείται απο 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο, διαθέτει για θέρμανση αντλία θερμότητας, πόρτα ασφαλείας, 2 κλιματιστικά, κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπα, μεγάλο μπαλκόνι. Το σπίτι έχει σώματα θέρμανσης και υπάρχει η δυνατότητα να μπεί ατομικό αέριο.


---Αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση με εξαιρετική απόδοση, καθώς η πολυκατοικία είναι του 2007, κοντά στο μετρό και σε περιοχή με ζήτηση είτε για μακροχρόνια είτε για βραχυχρόνια μίσθωση.


---Υπάρχουν διαθέσιμα άλλα δυο ίδια ακριβώς ακίνητα προς πώληση στον 1ο και τον 4ο όροφο της ίδιας οικοδομής. Εφόσον αγοραστούν και τα τρία μαζί η ζητούμενη τιμή είναι στις 350.000.

---Κάτω από την οικοδομή υπάρχει parking επί πληρωμή και δυνατότητα ενοικίασης με τον μήνα.


Συνεργάτης: Νικόλαος Τσαιλάκης
Για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνείστε στο ☏ Κ: 6978826066


E: info@tzikas-realestate.gr

www.tzikas-realestate.gr

To ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφτείτε το ακίνητο μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.tzikas-realestate.gr

Το μεσιτικό γραφείο " Tzikas " δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων με αγοραπωλησίες, μισθώσεις και αντιπαροχές από το 2002 ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
Με εφόδια την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του Real Estate και την άριστη συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, το γραφείο προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες του.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΘ - Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
16401
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
63 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή