Duplex, νέα, 127 τμ, Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
  • € 550.000
  • 5
  • 127
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μία υπέροχη νεόδμητη μεζονέτα με τέσσερα υπνοδωμάτια στην καρδιά της Νέας Σμύρνης. Εισερχόμενοι στο χώρο συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και μια άνετη τραπεζαρία, λουσμένα στο φως από τις μπαλκονόπορτες τα οποία υπόσχονται στιγμές χαράς και ζεστασιάς. Η μεγάλη βεράντα του σαλονιού θα προσφέρει στους κατοίκους την απόλαυση του καταπληκτικού καιρού της Αθήνας. Η οικογένεια μπορεί να απολαμβάνει το φαγητό της στο άνετο τραπέζι της open plan κουζίνας. Ένα άνετο υπνοδωμάτιο, με δικό του μπαλκόνι, βρίσκεται στο πίσω μέρος του πρώτου επιπέδου, με θέα μέχρι τη θάλασσα.
Από την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο όπου βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια και λουτρό. Η πολύ μεγάλη βεράντα αυτού του ορόφου προσφέρει εξαιρετική θέα και μοναδική αίσθηση ξεκούρασης και ιδιωτικότητας όλες τις εποχές. Διαθέτει, επίσης, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, αποθήκη και θέση στάθμευσης δύο αυτοκινήτων.
Η πολυκατοικία αποτελείται από 7 ορόφους, υπόγειο και πυλωτή. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους σύγχρονους κανόνες εξοικονόμησης ενέργειας και ασφάλειας και εφαρμόζεται εξωτερική θερμομόνωση σε όλο το κέλυφος του κτιρίου, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ενεργειακούς υαλοπίνακες και πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική και ήσυχη τοποθεσία κοντά στο κέντρο της Νέας Σμύρνης.
Απέχει μόλις 100 μέτρα από τη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου και 120 μέτρα από το σταθμό του τραμ Αγία Παρασκευή.
Οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν την ήσυχη διαμονή στο σπίτι τους σε συνδυασμό με την πολύ άνετη πρόσβαση στην αγορά, τις υπηρεσίες, τα σχολεία, την πισίνα και το αθλητικό κέντρο, αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς της περιοχής.
Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μια πλούσια, φιλική προς την οικογένεια και αυθεντική γειτονιά. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης και είναι καταπληκτική, με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα αλλά και τους προϋπολογισμούς. Το πάρκο (άλσος) της Νέας Σμύρνης είναι μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα και κυπαρίσσια ελκυστικό για τις οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.
Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία της.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PHNQ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
127 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή