Τριάρι νέο, έβδομος όροφος, Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
  • € 600.000
  • 4
  • 122
  • 3
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδικό νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα 122 τμ 7ου ορόφου, το οποίο συνδυάζει κομψότητα και μοντέρνο design. Αυτό το ηλιόλουστο διαμέρισμα αποτελείται από το χώρο εισόδου, ένα σαλόνι με τραπεζαρία, την κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Εξαιρετικής αισθητικής ακίνητο με ενεργειακό τζάκι εντός του καθιστικού και μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο μπαλκόνι. Στα υπνοδωμάτια τα δάπεδα είναι από ξύλο, ενώ στους υπόλοιπους χώρους κυριαρχεί το πλακάκι και όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι. Υπάρχουν, επίσης, προεγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού και κλιματισμού, θερμομόνωση, ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα αλουμινίου με σίτες και άλλες ανέσεις. Και επιπλέον, αυτό το υπέροχο διαμέρισμα συνοδεύεται από χώρο στάθμευσης και αποθήκη.
Τοποθετημένη σε καταπληκτική τοποθεσία στην Νέα Σμύρνη κοντά σε πάρκα με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά σε μικρή απόσταση από την τοπική αγορά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες και μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τα τοπικά σχολεία και από τις στάσεις λεωφορείων & τραμ, αυτή η κατοικία είναι ιδανική για ζευγάρια, οικογένειες και επενδυτές.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια πλούσια, φιλική προς την οικογένεια και αυθεντική γειτονιά, η Νέα Σμύρνη έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα ιστορία: η γειτονιά απέκτησε το όνομά της από την πρώην ελληνική πόλη της Σμύρνης στην Μικρά Ασία, τώρα λέγεται Izmir, στην οποία εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες που έφυγαν τη δεκαετία του 1920. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης και είναι καταπληκτική, με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα αλλά και τους προϋπολογισμούς. Το πάρκο (άλσος) της Νέας Σμύρνης είναι μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα και κυπαρίσσια ελκυστικό για τις οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό.Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.
Επενδυτική δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RZHE - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή