Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΜητροπόλεως, 74, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54622
  • € 2.900/μήνα
  • 201
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024
Περιγραφή
Διαθέσιμο προς μίσθωση, ισόγειο κατάστημα με υπόγειο, συνολικής επιφάνειας 201,00 τ.μ., επί της οδού Μητροπόλεως 74, στο κέντρο της Θσσαλονίκης.
Το κατάστημα αποτελείται από δύο επίπεδα, το ισόγειο έχει συνολική επιφάνεια 81,00 τ.μ. ενώ το υπόγειο έχει συνολική επιφάνεια 120,00 τ.μ., από τα οποία τα 56,00 τ.μ. είναι χώρος κύριας χρήσης. Τα δύο επίπεδα επικοινωνούν μέσω πλατιάς εσωτερικής σκάλας, ενώ υφίσταται τουαλέτα στο ισόγειο. Το κατάστημα έχει πρόσοψη μήκους 3,25 μ.. Στο υπόγειο του καταστήματος έχουν πραγαμτοποιηθεί πρόσφατα εργασίες συντήρησης (νέα φρεάτια, νέες αντλίες, κλίση πατώματος και περιμετρική υγρομόνωση έως ένα μέτρο) προκειμένου να προσφέρεται αυξημένη προστασία στο αποθηκευμένο εμπόρευμα.

Το κατάστημα βρίσκεται σε σημείο μεγάλης προβολής, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μητροπόλεως που αποτελεί την κυριότερη εμπορική οδό της πόλης μετά την οδό Τσιμισκή. Επί της οδού Μητροπόλεως συναντώνται πολλές υπηρεσίες υγειονομικού σκοπού, καταστήμτα ένδυσης και υπόδυσης, κοσμηματοπωλεία κ.α..

Το κατάστημα σήμερα είναι κενό και άμεσα επισκέψιμο. Οι φωτογραφίες της αγγελίας αποτυπώνουν την κατάσταση του εσωτερικού όσο ακόμα ήταν μισθωμένο από τον προηγούμενο χρήστη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6273571
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
201 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
βιτρίνες
3 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή