Μονοκατοικία βίλα 350 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής Βίλα στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Βρίσκεται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, μόλις 4 χλμ. από τη γοητευτική πόλη του Ρεθύμνου, αυτή η υπέροχη βίλα προσφέρει ένα πολυτελές καταφύγιο στην καρδιά της Κρήτης. Αυτή η βίλα εκτείνεται σε 350μ² σε τρία επίπεδα, μαζί με ένα πλήρως λειτουργικό υπόγειο, και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα μπάνια.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της βίλας είναι ο εκτεταμένος καταπράσινος κήπος 2000μ², που κοσμείται από μια υπέροχη πισίνα 55μ² με σπα, που προσφέρει πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή και παρακινεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες ή στο υπαίθριο σαλόνι. Μια ειδική παιδική χαρά εξασφαλίζει ατελείωτη ψυχαγωγία για τους μικρούς επισκέπτες, ενώ η υπαίθρια τραπεζαρία με μπάρμπεκιου μπορεί να φιλοξενήσει συγκεντρώσεις για περισσότερα από 10 άτομα, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές για την οικογένεια και τους φίλους.

Στο εσωτερικό, το ισόγειο καλωσορίζει τους επισκέπτες με άφθονο φυσικό φως που περνά μέσα από μεγάλα παράθυρα, φωτίζοντας τους ευρύχωρους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας. Βυθιστείτε στους βελούδινους καναπέδες στο σαλόνι, απολαμβάνοντας τη θέα στην πισίνα και τον κήπο, ενώ το ενεργειακά αποδοτικό τζάκι δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Η τραπεζαρία, δίπλα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, προσφέρει ένα τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε γεύματα που παρασκευάζονται με σύγχρονες συσκευές, όπως ψυγείο, φούρνο, καφετιέρα και πολλά άλλα. Ένα άνετο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και ιδιωτικό μπαλκόνι, μαζί με μπάνιο και γραφείο, ολοκληρώνουν το ισόγειο.

Στον επάνω όροφο, υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, το καθένα με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι. Δύο μπάνια, το ένα με πολυτελή μπανιέρα-υδρομασάζ και το άλλο ντους, καλύπτουν την άνεση των επισκεπτών.

Το υπόγειο στεγάζει δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, γυμναστήριο και εγκαταστάσεις πλυντηρίων, εξασφαλίζοντας άνεση και χαλάρωση για όλους τους επισκέπτες. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό σε όλους τους χώρους και ασφαλίζεται από σύστημα συναγερμού.

Περιτριγυρισμένη από γραφικά τοπία, η περιοχή προσφέρει ευκαιρίες για πεζοπορία και χαλαρούς περιπάτους για να εκτιμήσετε την ομορφιά της κρητικής φύσης και τη μαγευτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τη γοητευτική πόλη του Ρεθύμνου. Η άνετη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο διευκολύνει την εξερεύνηση άλλων μεγάλων πόλεων όπως τα Χανιά και το Ηράκλειο, καθώς και τις φημισμένες νότιες παραλίες του νομού, χωρίς την ταλαιπωρία της κίνησης της πόλης.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0624 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή