Duplex 182 τμ, Κέντρο, Παλαιά Φώκαια

Παλαιά Φώκαια
  • € 2.600/μήνα
  • 4
  • 182
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή

Στην πανέμορφη περιοχή του Αγιασμούθι στην Παλαιά Φώκαια βρίσκεται αυτή η επιπλωμένη πολυτελής μεζονέτα 2 επιπέδων, με κωδικό ακινήτου 625736. Η συνολική της επιφάνεια είναι 182 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC. Κατασκευασμένη το 2000, αποπνέει μια αύρα ποιοτικής κατασκευής και διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα μεγάλα παράθυρα και τις βεράντες του σπιτιού. Τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από πλακάκι και η θωρακισμένη πόρτα, εγγυώνται την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, πάρκινγκ, κήπο και μπάρμπεκιου για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τις καλοκαιρινές μέρες στις μεγάλες βεράντες του σπιτιού, απολαμβάνοντας τη θέα.

Το σπίτι διαθέτει επίσης κλιματισμό, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα για μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 6000 μέτρα και από την πόλη 3000 μέτρα, ενώ η τιμή ενοικίου είναι 2.700 €/μήνα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι λογαριασμοί. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε για την περίοδο των διακοπών σας, σε ένα τόσο υπέροχο σπίτι, σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Παλαιάς Φώκαιας.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
625736
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
182 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή