Δυάρι Δογάνης και Εθνικής Αντιστάσεως 2A, Άγιος Φανούριος, Δραπετσώνα

ΔραπετσώναΔογάνης και Εθνικής Αντιστάσεως 2A
  • € 1.010/μήνα
  • 2
  • 76
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Διευκολύνετε τη διαδικασία εύρεσης και ενοικίασης διαμερίσματος, επιλέγοντας ένα από τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας για τη διάρκεια που επιθυμείτε. Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.


Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.


Η τιμή για αυτό το διαμέρισμα ξεκινά από 1,010€* / μήνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και εισάγετε τις ημερομηνίες διαμονής σας για να δείτε ενημερωμένες τιμές για τη συγκεκριμένη κράτησή σας.



Κλείστε αυτό το διαμέρισμα online!


https://www.theblueground.com/furnished-apartments-athens-greece/south-piraeus-542?utm_source=classified-4



Νιώσε σαν στο σπίτι σου, όπου και αν επιλέξεις να μείνεις με την Blueground. Θα λατρέψεις αυτό το κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, για τη διακόσμησή του, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το όμορφο καθιστικό του. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε όλα όσα έχει να σου προσφέρει ο Πειραιάς!



Ο χώρος


Σε αυτό το ελκυστικό Blueground διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, θα βρεις ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα μοναδικού design και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.


Νιώσε όμορφα και χαλαρά στο νέο σου σπίτι κάθε στιγμή. Και όταν θα θες να διασκεδάσεις, μπορείς να βγεις και να αφεθείς στον παλμό του Πειραιά ή να φέρεις τη διασκέδαση σπίτι, με τα ασύρματα ηχεία ή τη smart TV.



Διαρρύθμιση δωματίων ύπνου



Υπέρδιπλο κρεβάτι: 160 εκ.

Διπλό κρεβάτι: 140 εκ.

Παροχές κτιρίου



  • Ασανσέρ

  • Πλυντήριο

  • Θέση στάθμευσης

  • Επιτρέπονται κατοικίδια



Άφιξη και συνεχής υποστήριξη πελατών


Θα σε υποδεχτεί κάποιο μέλος της ομάδας της Blueground ή θα σου δοθούν οδηγίες για να κάνεις μόνος σου check-in.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς. Μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής της Blueground έχεις συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς ακόμη να προγραμματίσεις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού.



Ιδανική τοποθεσία


Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία και πολλά αξιοθέατα. Βρίσκεται 10 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας και φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες που ταξιδεύουν προς τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Εδώ βρίσκονται πολλές πολυεθνικές ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και πολλά εστιατόρια και μπαρ με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το Μικρολίμανο και τα όμορφα λιμανάκια της Ζέας είναι ιδανικά για μία πρωινή βόλτα. Ο Πειραιάς είναι εύκολα προσβάσιμος με το Μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
542 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.010/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή