Δυάρι Βύρωνας, Νέα Ελβετία, Βύρωνας

ΒύρωναςΒύρωνας
  • € 280.000
  • 3
  • 83
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Βύρωνας, διατίθεται προς πώληση νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα, συνολικής επιφανείας 83,4τμ, στον 3ο όροφο, υπό κατασκευής πολυκατοικίας, η οποία θα αποπερατωθεί στα μέσα του 2025. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά κοντά στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Βύρωνα έχει πρόσβαση από δυο εκατέρωθεν δρόμους και διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό της και τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας υλικών κατασκευής, γεγονός που κατατάσσει το κτίριο στην κατηγορία Α+ ενεργειακής απόδοσης.
Στα χαρακτηριστικά της πολυκατοικίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ για το κοινόχρηστο ρεύμα, ανελκυστήρας, κοινόχρηστοι χώροι με μάρμαρο, βιομηχανικό δάπεδο σε όλες τις θέσεις Packing, αντιολισθητικά πατώματα στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, αντισεισμική θωράκιση, θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Σε ότι αφορά το διαμέρισμα είναι διαμπερές και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού μαζί με open plan κουζίνα όπου υπάρχει μεγάλο άνοιγμα με πρόσβαση σε βεράντα περίπου 17 τ.μ., WC για τους επισκέπτες, δύο υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν πρόσβαση σε κοινή βεράντα περίπου 12 τ.μ. και τέλος, ένα μπάνιο το οποίο διαθέτει ντουζιέρα και χώρο για πλυντήριο ρούχων.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του διαμερίσματος: Πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια τεσσάρων εποχών και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας, εξωτερική θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής ήχου και εικόνας, ηλιακός θερμοσίφωνας, χώρο θέσης στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα στην πυλωτή και τέλος, αποθήκη 5τμ στο υπόγειο.

Καταλήγοντας, το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικό συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή ζωή μιας οικογένειας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Α+

Απόσταση από:
Στάση λεωφορείων: 300μ.
Θέατρα Βράχων: 1500μ.
Δημοτικό Γυμναστήριο & Κολυμβητήριο Βύρωνα: 350μ.
Έξοδος προς Λεωφ. Καρέα: 850μ.

Τιμή: €280.000 (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
764602 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή