Μονοκατοικία βίλα, νέα, 1695 τμ, Λιτσάρδα, Βάμος

Βάμος
  • € 440.000
    € 470.000(-6,4%)
  • 4
  • 1.695
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται υπέροχη μονοκατοικία στη Λιτσάρδα κατασκευής 2016 και ανακαινισμένη το 2022/2023.

Στο κάτω μέρος του χωριού μέσα στην καταπράσινη όαση της Λιτσάρδας στην καταπράσινη ύπαιθρο του Αποκόρωνα, αυτή η υπέροχη ιδιωτική διώροφη βίλα 125,36 m2 απολαμβάνει τη ζεστασιά του κρητικού ήλιου. Ενώ αξιοποιείτε στο έπακρο το οικόπεδο 1695,76 m2, ιδιωτική πισίνα θαλασσινού νερού 54 m2, πλήρως περιφραγμένο και περιφραγμένο οικόπεδο.
Περιποιημένοι χλοοτάπητες περιβάλλουν τη μεγάλη πισίνα θαλασσινού νερού της βίλας, καλύπτοντας τους χώρους ηλιοθεραπείας και μπάρμπεκιου που απλώνονται σαν χαλί μπροστά της.
Το ίδιο το κτίριο είναι μια τριμερής δομή, το μεσαίο τμήμα είναι το κύριο σώμα που στέκεται ψηλότερα από την αριστερή και δεξιά πλευρά του, στεφανωμένο από μια δίρριχτη στέγη στην κορυφή. Η όλη κατασκευή είναι επενδεδυμένη με μεγάλες συρόμενες πόρτες και παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τα οποία καταφέρνουν να φέρουν τους όμορφους εξωτερικούς χώρους και το πολύτιμο φως του ήλιου σε εσωτερικούς χώρους.
Διαρρύθμιση βίλας

Το εσωτερικό του ισογείου είναι ένας σύγχρονος ενιαίος χώρος κουζίνας / καθιστικού / τραπεζαρίας που κοσμείται με όμορφα κατασκευασμένους πέτρινους τοίχους και δάπεδα από πλακάκι, δύο χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν μια γήινη αίσθηση ζεστασιάς.
Η κουζίνα είναι μοντέρνα, εξοπλισμένη με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και επιπλωμένη με εντοιχισμένα ντουλάπια.
Ένα master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο και άμεση πρόσβαση στο χώρο της πισίνας ολοκληρώνουν το σύνολο του ισογείου.

Μια εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο όπου Δύο ακόμη υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον επάνω όροφο βρίσκονται. Τα υπνοδωμάτια, ευρύχωρα και ηλιόλουστα, με ξύλινο δάπεδο και τους ίδιους όμορφους πέτρινους τοίχους με το ισόγειο, έχουν πρόσβαση σε δικά τους μπαλκόνια, όπου μπορεί κανείς να καθίσει και να απολαύσει την ήσυχη θέα στο βουνό / εξοχή.
Υπαίθριος

Ο εξωτερικός χώρος, ο χώρος γύρω από την πισίνα, το περιποιημένο γκαζόν και τα δέντρα στο πίσω μέρος του ακινήτου προσφέρουν περισσότερο από αρκετή ιδιωτικότητα και χώρο για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Χτισμένη το 2016, η βίλα έχει κάνει χρήση υψηλής ποιότητας, ενεργειακά αποδοτικών υλικών, χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για θέρμανση νερού και μονάδες κλιματισμού για έλεγχο θερμοκρασίας. Η διακριτική ποιότητα και η προκλητική θέα αποπνέουν μια χαλαρωτική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
16661 - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.695 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή