Γκαρσονιέρα Παπάφη, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΠαπάφη
  • € 100.000
  • 2
  • 33
  • 1
  • R
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2024
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 22-6290 - Στην καρδιά του Δήμου Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται αυτή η υπέροχα ανακαινισμένη γκαρσονιέρα στον ημιώροφο  . Με συνολική επιφάνεια 33 τ.μ., αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα  μπάνιο. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1963, ενώ η ανακαίνιση της ολοκληρώθηκε πρόσφατα, το 2024.

Η γκαρσονιέρα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά στους κρύους μήνες του χειμώνα. Τα συνθετικά κουφώματα και τα διπλά τζάμια διατηρούν τη θερμοκρασία σταθερή και μειώνουν τον θόρυβο από το δρόμο.

Το διαμέρισμα παρέχει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που χρειάζεστε. Το A/C σας εξασφαλίζει δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες και οι τέντες προσφέρουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε περιοχή με άμεση πρόσβαση σε πανεπιστήμια και δημόσιες συγκοινωνίες, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για φοιτητές ή εργαζόμενους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη γκαρσονιέρα με τιμή μόλις 100.000€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας για να την επισκεφτείτε
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150€+ Φ.Π.Α. Για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος ΣΜΘ - ΟΜΑΣΕ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
22-6290
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
33 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή