Διαμέρισμα Λαμπράκη Γρηγορίου 12-16, 145 72, Δροσιά, Άνω Δροσιά, Δροσιά

ΔροσιάΛαμπράκη Γρηγορίου 12-16, 145 72, Δροσιά
  • € 480/μήνα
  • 26
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-5766 - Αθήνα - Βόρεια Προάστια Δροσιά ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio ισόγειο συνολικής επιφάνειας 26 τ.μ. . Αποτελείται από κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, πισίνα, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια - Τιμή: 480 €
Το ακίνητο που περιγράφετε είναι ένα όμορφο, ανακαινισμένο και επιπλωμένο studio στα βόρεια προάστια της Δροσιάς, το οποίο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Βρίσκεται στο ισόγειο και έχει συνολική επιφάνεια 26 τετραγωνικών μέτρων.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 2006 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Β, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2020, προσφέροντας μια φρέσκια και σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Η θέρμανση είναι ατομική με χρήση πετρελαίου. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, προσφέροντας καλή θερμομόνωση. Τα πατώματα είναι επενδυμένα με πλακάκια, που προσδίδουν μια κομψή εμφάνιση. Υπάρχουν επίσης εντοιχιζόμενες ντουλάπες που προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το ακίνητο διαθέτει κήπο και πισίνα για απόλαυση των εξωτερικών χώρων. Επίσης, περιλαμβάνονται ηλεκτρικές συσκευές για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας. Τα διπλά τζάμια βοηθούν στην μείωση του θορύβου και στην βελτίωση της μόνωσης.

Συνολικά, πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα που προσφέρει άνετη διαβίωση και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν όμορφο χώρο στην περιοχή των βορείων προαστίων της Δροσιάς.Πολύ κοντά στην πλατεία της Δροσιάς, 2 εγγύησεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-5766 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
26 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 480/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή