Γκαρσονιέρα τρίτος όροφος, Κέντρο, Ζωγράφου

Ζωγράφου
  • € 120.000
  • 2
  • 51
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, μόλις 500 μ. από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, τα νοσοκομεία της περιοχής αλλά και τον μελλοντικό σταθμό μετρό Γουδή, αυτό το διαμέρισμα των 50 τ.μ. μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας του 1987 και αποτελείται από ενα σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα, μπάνιο, και ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλες ντουλάπες, ενώ όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση στο άνετο μπαλκόνι του. Επιπλέον πλεονέκτημά του, η αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου .
Ένα διαμέρισμα που θα γίνει ανάρπαστο! Μην χάσετε την ευκαιρία για μία επίσκεψη!

* Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Γουδί είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας, στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας, κοντά στο κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:Το Γουδί είναι μια κατοικημένη περιοχή γνωστή για τους ήσυχους δρόμους της, γεγονός που την καθιστά δημοφιλές μέρος για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον μέσα στην πόλη. Η γειτονιά διαθέτει ένα μείγμα από πολυκατοικίες, αρχοντικές κατοικίες και μερικές μονοκατοικίες.
Ένα από τα αξιοσημείωτα σημεία στο Γουδί είναι το πάρκο του, ένας χώρος πρασίνου με μονοπάτια για περπάτημα και παγκάκια, που παρέχει στους κατοίκους ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Το Γουδί φιλοξενεί επίσης αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά & αθλητικά κέντρα και όπως η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Δημοτικό Γήπεδο Γουδί.

Προσβασιμότητα: Το Γουδί είναι αρκετά καλά συνδεδεμένο και εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων, τραμ και γραμμών του μετρό. Το Γουδί εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές που περνούν μέσα ή κοντά από τη γειτονιά, παρέχοντας συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο Γουδί είναι οι Αμπελόκηποι και η Πανόρμου, οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Επενδυτική Δυναμική: Το Γουδί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U0U7 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
51 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή