Δυάρι Solonos, 5, Ευρυάλη, Βούλα

ΒούλαSolonos, 5
  • € 75.000
  • 3
  • 77
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Η τιμή αντιστοιχεί σε 1/8 ιδιοκτησία στην ιδιοκτησία, η οποία σας δίνει πρόσβαση για χρήση της ιδιοκτησίας 6 εβδομάδες το χρόνο. Partment παρέχει 1) Την τεχνολογία (δηλαδή το σύστημα κρατήσεων) που βοηθά τους συνιδιοκτήτες να κάνουν κρατήσεις των νύχτων τους με εύκολο, διαφανές και δίκαιο τρόπο, 2) Το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει σε 2 ή περισσότερα άτομα να συνιδιοκτητήσουν μαζί μια συγκεκριμένη ιδιοκτησία και 3) Την υπηρεσία διαχείρισης της ιδιοκτησίας, έτσι ώστε οι συνιδιοκτήτες να μπορούν να απολαύσουν την ιδιοκτησία τους χωρίς προβλήματα.

Σχετικά με την ιδιοκτησία:

Βρίσκεται λιγότερο από 1χλμ μακριά από την όμορφη Αιγαίο παραθαλάσσια, αυτό το σπίτι διαθέτει 2 κύρια υπνοδωμάτια, 2.5 μπάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, και μια μεγάλη βεράντα, στον 2ο όροφο ενός νέου κτιρίου. Προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μέρα εξερεύνησης της Αθήνας ή απολαμβάνοντας την παραλία. Η μοντέρνα διακόσμηση, με το πλήθος φυσικού φωτός, δημιουργεί μια φωτεινή, αεράτη και προσκαλούσα ατμόσφαιρα. Η εξαιρετική τοποθεσία του επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα εστιατόρια και τα εκλεπτυσμένα μπουτίκ - η ανεση της πόλης με τη γαλήνη του παράκτιου τρόπου ζωής.

Το ακίνητο βρίσκεται στην νότια προάστια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, Βούλα, 900μ μακριά από τη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μερική θέα στη φύση, και μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Γλυφάδα.

Σχετικά με το Partment:

http://****.**

Το Partment είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που προσφέρει απρόσκοπτη ιδιοκτησία δεύτερης κατοικίας. Κατεβάζουμε τα παραδοσιακά εμπόδια για να επιτρέψουμε σε περισσότερους ανθρώπους να συνιδιοκτητήσουν δεύτερα σπίτια σε προνομιακές τοποθεσίες σε μια κλάση του κόστους ενώ παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης ακινήτων.

Διαχειριζόμαστε πλήρως και αναλαμβάνουμε τα ακίνητα, εξασφαλίζοντας την κατοικησιμότητά τους και την ποιότητά τους με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε το μόνο που σας απομένει να κάνετε είναι να κλείσετε τις προτιμώμενες σας ημέρες μέσω του κατοχυρωμένου συστήματος έξυπνων κρατήσεων μας. Συνοψίζοντας, συνδυάζουμε μια διαφανή, προσιτή και βολική επένδυση στον τομέα των ακινήτων με την κοινοπραξία στην ιδιοκτησία ενός ακινήτου για διακοπές.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2022 από μια ομάδα με εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και των ακινήτων και υποστηρίζεται από διακεκριμένους διεθνείς κεφαλαιοποιητές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6283549 - 25/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
κοινόχρηστα
€ 150/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης