• € 350.000
  • 4.600
Περιγραφή
Αναζητάτε την τέλεια ευκαιρία για να οικοδομήσετε το όνειρό σας δίπλα στο κύμα;
Στην πανέμορφη Τρυπητή της Χαλκιδικής, μόλις 30 μέτρα από την αγκαλιά της θάλασσας, σας προσφέρουμε ένα αγροτεμάχιο που κόβει την ανάσα με την ομορφιά και τις δυνατότητές του.
Με έκταση 4600 τμ², αυτή η γη προσφέρει απέραντες δυνατότητες για να υλοποιήσετε την επιχειρηματική ή ιδιωτική σας φαντασίωση.

Είτε ονειρεύεστε την κατασκευή μιας οικογενειακής βίλας δίπλα στο κύμα, είτε σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια θερινή επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια για τους λάτρεις της θάλασσας, αυτό το αγροτεμάχιο αποτελεί το ιδανικό σημείο.
Προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας στο επενδυτικό σας σχέδιο με την προσθήκη κοντέινερ-σπιτιών, προσφέροντας μια μοντέρνα, ενεργειακά αυτόνομη, και πολυτελή λύση στην επιχειρηματική σας πρόταση.

Η Momentum Real Estate στέκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα: από τον νομικό έλεγχο και την αγορά, μέχρι την αποπεράτωση και τη διαχείριση των κοντέινερ-σπιτιών σας. Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και συμβουλευτική υπηρεσία, ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα άλλο εκτός από το να απολαμβάνετε την επένδυσή σας. Με την εξειδίκευσή μας στην διαχείριση ακινήτων τύπου Airbnb, εξασφαλίζουμε ότι η επένδυσή σας θα αποφέρει τα μέγιστα δυνατά κέρδη.

Αυτό το εκπληκτικό αγροτεμάχιο προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας το τον τέλειο προορισμό για εκείνους που επιθυμούν να επενδύσουν στον τουριστικό τομέα ή να δημιουργήσουν το δικό τους παράδεισο δίπλα στη θάλασσα.

Τιμή: €350.000

Μην αφήσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να σας ξεφύγει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το δικό σας κομμάτι παράδεισου στην Χαλκιδική.

Momentum Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2371200123
Email: info@momentum-estate.com
Website: https://www.momentum-estate.com/
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
836092 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.600 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή