Τριάρι τρίτος όροφος, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 220.000
  • 4
  • 135
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα στην περιοχή της Βούλγαρη εξαιρετικό γωνιακό διαμέρισμα 3ου ορόφου 135τ.μ. μικτά και 117τ.μ. καθαρά.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε ένα χώρο υποδοχής και εισερχόμαστε σε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι και τον χώρο της τραπεζαρίας που διαθέτει ωραίες μεγάλες μπαλκονόπορτες, με πρόσβαση στο ωραίο περιμετρικό μπαλκόνι της κατοικίας.

Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη, ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές. Το διαμέρισμα έχει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και περιμετρικό μπαλκόνι με ωραία θέα ανοιχτωσιά.

Το διαμέρισμα έχει επίσης ένα μπάνιο, ένα wc επισκεπτών και μία αποθήκη-πλυσταριό.

Το διαμέρισμα είναι φωτεινό, διαμπερές, λειτουργικό, φιλόξενο, ιδιαιτέρως προσεγμένο από τους ιδιοκτήτες του και προσφέρει άνετη διαμονή και ποιότητα ζωής.

Βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο κοντά σε σχολεία, πάρκα, χώρους πρασίνου, άθλησης, supermarket, κοντά στον Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.
Η εταιρία Bee Panoramic και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231041008-11107 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή