Δυάρι Φιλαδελφείας 25-29, 165 61, Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΦιλαδελφείας 25-29, 165 61, Γλυφάδα
  • € 340.000
  • 3
  • 93
  • 1
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-43 - Γλυφάδα Άνω Γλυφάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1994 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , τζάκι, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 340.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-43
Στην ιδιαίτερα δημοφιλή και κοσμοπολίτικη περιοχή της Γλυφάδας, στην Άνω Γλυφάδα, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα προς πώληση. Με άνετους χώρους και ευρύχωρη βεράντα, βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευασμένου το 1994, με ενεργειακή κλάση Δ.

Το σπίτι αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα όμορφο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο, ενώ η συνολική του επιφάνεια ανέρχεται στα 93 τ.μ. Τα πατώματα του διαμερίσματος είναι καλαίσθητα, ενώ η παρουσία ξύλινων και πλακάκια δίνει μια ζεστή ατμόσφαιρα στους χώρους.

Η θέα που προσφέρει το διαμέρισμα είναι μαγευτική, καθώς απλώνεται προς τη θάλασσα και το γύρο της περιοχής. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια προσφέρουν ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ οι τέντες προστατεύουν από το φως του ήλιου.

Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, A/C και τζάκι για άνετες και υπέροχες στιγμές χαλάρωσης. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων σας.

Η Άνω Γλυφάδα είναι μια ιδανική περιοχή για όσους αναζητούν έναν ήσυχο και κομψό τρόπο ζωής, καθώς προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζεται κανείς για μια άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα. Η τιμή πώλησης του διαμερίσματος είναι 340.000 €, μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-43 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή