Μονοκατοικία βίλα, νέα, 210 τμ, Πευκοχώρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 1
  • 5+
  • 210
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: ELS137 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και 3 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από χωριό 50 μέτρα - Τιμή: 1 €
Κωδικός ακινήτου: ELS137 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια εντυπωσιακή βίλα που βρίσκεται σε μία ήσυχη και γραφική γειτονιά. Το ισόγειο της βίλας έχει συνολική επιφάνεια 210 τ.μ. και είναι πλήρως επιπλωμένο. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και 3 WC. Η κατασκευή της ξεκίνησε το 2023 και Θα ολοκληρωθει τον Ιουνιο 2024 και έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση με χρήση υψηλής ποιότητας υλικών.

Η βίλα διαθέτει αντλία θερμότητας για θέρμανση, προσφέροντας έτσι μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Απολαύστε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από τα μεγάλα παράθυρα της βίλας, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και οι διπλοί υαλοπίνακες προσφέρουν μεγάλη ηχομόνωση και μόνωση από τις θερμοκρασίες.

Τα πατώματα της βίλας είναι από πλακάκι, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες και η θωρακισμένη πόρτα προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια και ευκολία για τους κατοίκους. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει κλιματισμό, τζάκι και ιδιωτική πισίνα, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το ακίνητο περιβάλλεται από έναν καταπράσινο κήπο, ενώ υπάρχει και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τους κατοίκους. Η τοποθεσία της βίλας είναι ιδανική, με την απόσταση από την παραλία να είναι μόλις 300 μέτρα και από το χωριό μόλις 50 μέτρα.

Αν θέλετε να ζήσετε σε ένα πανέμορφο και πλήρως εξοπλισμένο σπίτι σε μία ήσυχη περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, αυτή η βίλα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Η τιμή πώλησης της βίλας είναι 1 €. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο ακίνητο!
Elysian real estate
Επικοινωνια : +30 6908700184 , +30 6948213401
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ELS137
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή