Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 155.000
  • 2
  • 54
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αν ψάχνετε για μικρό ακίνητο με σταθερή και μακροχρόνια επένδυση μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο και φωτεινό ακίνητο.
Ο χώρος αυτός των 54 τμ. βρίσκεται επί της Μιχαλακοπούλου, κοντά στην ιατρική σχολή. Το καλοδιατηρημένο κτήριο είναι δεκαετίας του 80 και η θέρμανση είναι κεντρική σε πλήρη λειτουργία. Αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο με μεγάλα ανοίγματα, μικρή κουζίνα και WC.
Το ακίνητο είναι μισθωμένο επι σειρά ετών και αποτελεί μια σταθερή επένδυση λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας και της μεγάλης ζήτησης από επαγγελματίες, εταιρείες, γιατρούς και φοιτητές.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται κοντά στο κέντρο της Αθήνας καθώς η απόσταση από τους Αμπελόκηπους μέχρι την καρδιά της Αθήνας είναι περίπου 4-5 χιλιόμετρα. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους αμπελώνες που υπήρχαν κάποτε στο σημείο αυτό κατά τη διάρκεια παλαιότερων εποχών. Σήμερα, πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη και ποικιλόμορφη γειτονιά, γνωστή για το μείγμα κατοικιών και εμπορικών χώρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μερικές από τις πλατείες της, όπως η Πλατεία Μαβίλη, είναι γεμάτες ζωντάνια με πολλά καφέ και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει ότι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή είναι προσβάσιμη με διάφορα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξυπηρετείται από διάφορες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση προς το κέντρο της πόλης και άλλες γειτονιές. Επιπλέον, ο σταθμοί του μετρό Πανόρμου και Αμπελόκηποι συνδέουν την περιοχή με το δίκτυο του μετρό της Αθήνας, παρέχοντας επιλογές ταχείας μεταφοράς για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

Επενδυτική Δυναμική: Οι Αμπελόκηποι είναι μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης που απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UXXH - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
54 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή