Τριάρι τρίτος όροφος, Μοναστήριο, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 368.000
  • 4
  • 115
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024
Περιγραφή
Αυτό το μοναδικό ακίνητο πολυτελείας χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική, την άριστη κατασκευή και την τοποθεσία του. Η κατασκευή του έγινε με υψηλά πρότυπα για ιδιοκατοίκηση, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για ένα φωτεινό, γωνιακό διαμέρισμα με πολλά ανοίγματα, μεγάλη βεράντα (25 τ.μ.) και μπαλκόνια με πανοραμική θέα στη θάλασσα, τα βουνά και το τοπίο της πόλης.
Το διαμέρισμα διαθέτει πολλές ντουλάπες, έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, σύστημα συναγερμού, κλιματισμό, θωρακισμένη πόρτα, μια ανοιχτή θέση στάθμευσης και μια αποθήκη 10 τ.μ. Η διαρρύθμιση είναι εξαιρετική με ένα άνετο σαλόνι, τραπεζαρία και ημι-ανεξάρτητη κουζίνα με πάσο από ξύλο κερασιά. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 άνετο κυρίως μπάνιο με υδρομασάζ, μαρμάρινο πάγκο και απαλά χρώματα, και 1 WC με ντους.
Τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από πλακάκια υψηλής αντοχής και ξύλινο παρκέ. Διαθέτει αλουμίνια τζάμια με διπλά τζάμια και σήτες.
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων, σούπερ μάρκετ, σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις. Απέχει 2,3 χλμ. από τη θάλασσα και έχει εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό, το Μετρό και τη Λεωφ. Ποσειδώνος.
Αξίζει να το δείτε από κοντά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
OI-41982
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 368.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή