Δυάρι Ζακύνθου, 5, Κεφαλληνίων, Άλιμος

ΆλιμοςΖακύνθου, 5
  • € 590.000
  • 3
  • 92
  • 2
  • 4
Περιγραφή
Ευρισκόμενο σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας συνορεύοντας με το κοσμοπολιτικό πάρκο του Ελληνικού “Τhe Ellinikon Park″, λίγα μέτρα από την θάλασσα και νότια του λόφου Πανί αναπτύσσεται πολυτελές συγκρότημα κατοικιών υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής.

Επενδύοντας στην φιλοσοφία μιας ιδιαίτερης κατασκευαστικής αρχής σε ένα οικόπεδο μοναδικής προνομιακής θέσης που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κατοίκησης μέσα στον αστικό ιστό, όντας ταυτόχρονα σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα, η KATSAOUNIS CONSTRUCTIONS δημιουργεί ένα κτίριο κατοικιών, πρότυπο λειτουργικής και αισθητικής πληρότητας.

Ένα σύγχρονο πενταόροφο κτίριο υψηλών προδιαγραφών, κατηγορίας ενεργειακής κλάσης Α+ με ενδοδαπέδια θέρμανση, χρήση αντλιών θερμότητας, net metering, παροχή για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην στάθμη του υπογείου και πολλές άλλες παροχές.

Οι ένοικοι θα έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν όλα τα προνόμια του “Τhe Ellinikon Park″ αφού θα μπορούν περπατώντας να βρεθούν μέσα στο πάρκο με τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, τα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια κ.α.

Μεζονέτα Γ΄ και Δ΄ ορόφου συνολικού εμβαδού 92τμ.

Στο πρώτο επίπεδο (50τμ) αναπτύσσονται σε ενιαίο χώρο το καθιστικό με την τραπεζαρία και την κουζίνα, και ένα λουτρό.
Ο ενιαίος χώρος διημέρευσης εκτονώνεται σε εξώστη μέσω μεγάλου ανοίγματος που επιτυγχάνει την ενοποίηση των δύο χώρων σε ένα μεγάλο ενιαίο στεγασμένο χώρο.
Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επάνω επίπεδο (42τμ) όπου βρίσκεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με το δικό του εσωτερικό (en suite) μπάνιο και χώρος γραφείου .
Στη μεζονέτα αντιστοιχεί 1 θέση στάθμευσης και μία (1) αποθήκη στην στάθμη του υπογείου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6292383 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης