Duplex Ζακύνθου, 5, Κεφαλληνίων, Άλιμος

ΆλιμοςΖακύνθου, 5
  • € 1.050.000
  • 4
  • 175
  • 3+
Περιγραφή
Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας , που συνορεύει με το κοσμοπολίτικο πάρκο του Ελληνικού « Το Ελληνικό Πάρκο », λίγα μέτρα από τη θάλασσα και νότια του λόφου Πανί, αναπτύσσεται ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής .

Επενδύοντας στη φιλοσοφία μιας ιδιαίτερης κατασκευαστικής αρχής σε οικόπεδο μοναδικής προνομιακής τοποθεσίας που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ζωής στον αστικό ιστό, ενώ βρίσκεται σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα, η ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ δημιουργεί ένα κτίριο κατοικιών, πρότυπο λειτουργικότητας και αισθητική πληρότητα .

Ένα σύγχρονο πενταόροφο κτίριο υψηλών προδιαγραφών , ενεργειακής κλάσης Α+ με ενδοδαπέδια θέρμανση , χρήση αντλιών θερμότητας , net metering, πρόβλεψη ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο υπόγειο και πολλές άλλες
εγκαταστάσεις.

Οι κάτοικοι θα μπορούν να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα του “ The Ellinikon Park ” καθώς θα μπορούν να περπατούν στο πάρκο με τους χώρους άθλησης και διασκέδασης, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια κ.λπ.

Α) Μεζονέτα ισογείου και πρώτου ορόφου συνολικής επιφάνειας 175 τμ.

Στο ισόγειο (96τμ) υπάρχουν το σαλόνι με την τραπεζαρία και την κουζίνα, WC και ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο.
Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο (79τμ) όπου υπάρχουν δύο master υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του εσωτερικό (en suite) μπάνιο.
Στο επίπεδο του ισογείου, η κατοικία ανοίγει σε ιδιωτική βεράντα με αποκλειστική χρήση κήπου (332τμ), η οποία περιλαμβάνει πλακόστρωτο μπαλκόνι, χώρο πρασίνου και δυνατότητα κατασκευής πισίνας περίπου 25τμ.
Η μεζονέτα διαθέτει δύο (2) θέσεις στάθμευσης και μία (1) αποθήκη στο υπόγειο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6292405 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 1.050.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης