Γκαρσονιέρα Άγιος Παύλος, Χίλια Δέντρα, Δ. Αγίου Παύλου

Δ. Αγίου ΠαύλουΆγιος Παύλος
  • € 65.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Άγιος Παύλος, πωλείται αξιόλογο μερικώς ανακαινισμένο διαμέρισμα 1ου ορόφου, με επιφάνεια 45 τμ, σε οικοδομή με ασανσέρ, κατασκευής του 1987. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι, μία κουζίνα και ένα μπάνιο.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, εξωτερικά συνθετικά κουφώματα διπλής υάλωσης, θερμαίνεται με θερμοσυσσώρευση και έχει δάπεδα από πλακάκι και ξύλο. Υπάρχει θέση στάθμευσης στην πυλωτή κατόπιν συνεννόησης.
Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή εκμετάλλευση, πολύ κοντά σε έξοδο περιφερειακού, στα Κάστρα, στο δάσος, σε στάση λεωφορείου, με ελάχιστα κοινόχρηστα.
Τιμ'η πώλησης 65.000€

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
835470 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή