Τριάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Ίλιον

Ίλιον
  • € 260.000
  • 4
  • 94
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα σύγχρονο και πολυτελές διαμέρισμα που δεν του λείπει τίποτα.
Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα 94,28 τ.μ. 1ου ορόφου μιας 6ώροφης πολυκατοικίας διαθέτει 3 κρεβατοκάμαρες, μπάνιο, WC, μπαλκόνι 29,2 τ.μ., θέση parking και φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς και υπόγεια αποθήκη 13,83 τ.μ. Είναι εξοπλισμένο με θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ανιχνευτή καπνού, συναγερμό και φώτα ασφαλείας.
Το ακίνητο διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, αντλίες θερμότητας με σύστημα ψύξης/θέρμανσης fan coil, ακτινικό σύστημα ύδρευσης και θέρμανσης για τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμο-διακοπτόμενους διπλούς υαλοπίνακες, ηλεκτρικά ρολά, σίτες και ηλεκτρολογική ακτινική εγκατάσταση σε ισχυρά και ασθενή ρεύματα. Το
ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης, η ηχομόνωση/θερμομόνωση στις οροφές των διαμερισμάτων ανεξαρτήτως ορόφου, η ηχομόνωση/θερμομόνωση σε όλη την τοιχοποιία εσωτερικά του διαμερίσματος, η επένδυση οροφών εντός του διαμερίσματος με γυψοσανίδα αναδεικνύουν την άριστη λειτουργικότητα του διαμερίσματος.
Επιπλέον τα εντοιχισμένα καζανάκια σε κυρίως λουτρό και W.C., τα
επώνυμα είδη υγιεινής, οι μεγάλες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, καθώς και τα εργονομικά ντουλάπια κουζίνας αποτελούν μεγάλα πλεονεκτήματα του ακινήτου.
Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα θα είναι διαθέσιμο τέλος του 2024 να υποδεχτεί τους ιδιοκτήτες του.
Η προνομιακή θέση του ακινήτου πλησίον της αγοράς του Ίλιον, των καταστημάτων εστίασης και των μέσω μαζικής συγκοινωνίας το καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες και άτομα που αναζητούν μια σύγχρονη και άνετη διαβίωση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Ο Δήμος Ιλίου είναι ο δεύτερος σε μέγεθος και πληθυσμό από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και συνορεύει με τους Αγ. Αναργύρους, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και με το Καματερό.

Χαρακτηριστικά: Ο Δήμος Ιλίου διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές στους τομείς του πράσινου, του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στους τομείς του Πολιτισμού και Αθλητισμού χρίζοντας τον ως μία ελκυστική επιλογή για εύρεση μόνιμης κατοικίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο ποδηλατόδρομος σε συνδυασμό με τα μεγάλα πεζοδρόμια και τα δεκάδες δέντρα που δημιουργούν μια πράσινη διαδρομή.

Επιπλέον, η περιοχή περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες χάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο που διαθέτει όπως θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, μουσικές συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνοντας την περιοχή ιδανική για μόνιμη κατοικία από νέους επαγγελματίες καθώς και οικογένειες.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση προς το Ίλιον και η σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα εξυπηρετείται κυρίως από λεωφορεία.

Επενδυτική δυναμική: Αυτή η περιοχή ακριβώς για το λόγο ότι διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές και ότι γειτονιάζει με Δήμους της Δυτικής Αθήνας που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη όπως το Περιστέρι και την Πετρούπολη έχει αρκετές προοπτικές για επενδυτικό ενδιαφέρον από αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V2BV - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
94 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή