Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚορωπίΚορωπί
  • € 2.180.000
  • 2.000
  • 3+
Περιγραφή
Κορωπί πωλείται κτίριο επαγγελματικών χώρων, το οποίο αποτελείται από έξι επίπεδα (Υπόγειο, Ισόγειο, Ημιόροφος, 1ος, 2ος, 3ος) με συνολική επιφάνεια 2.000 τμ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.450 τμ.. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετικά βολική, καθώς βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, πλατείες, εκκλησίες, παιδικούς σταθμούς, super market, εμπορικά κέντρα και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Επιπλέον, απέχει 5,5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, 2,5 χιλιόμετρα από το μετρό και τον προαστιακό, και 12 χιλιόμετρα από την παραλία. Το κτίριο διαθέτει επίσης πάρκινγκ για 15 οχήματα και έχει κατασκευαστεί το 2005. Η χρήση γης είναι εμπορική. Ιδανικό για ξενοδοχείο, γραφεία, εκπαιδευτήριο, κλινική, πολυκατάστημα, καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και επένδυση εισοδήματος.
Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του, διαθέτει 7 μπάνια, 7 WC και 5 κουζίνες. Η θέρμανσή του είναι αυτόνομη με αντλία θερμότητας, ενώ υπάρχει και ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακός, boiler, εξαερισμός και θερμομόνωση. Επιπλέον, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Δ. Τα δάπεδα του είναι πλακάκια, ξύλο, μάρμαρο και βιομηχανικό. Η κατάστασή του είναι νεόδμητη και πολύ καλή, με θέα ανοιχτωσιά και νοτιοανατολικό προσανατολισμό.
Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του, διαθέτει σίτες, ασανσέρ, ανελκυστήρα φορτίων, δομημένη καλωδίωση, rack, ράμπα εκφόρτωσης, ψευδοροφή, αποθήκη, εσωτερική σκάλα, χώρο για πισίνα και κήπο, έξοδο κινδύνου, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, σύστημα πυρόσβεσης, πυροσβεστήρες, ανιχνευτή καπνού και εξοπλισμό, ενώ βρίσκεται σε εμπορικό δρόμο και διαθέτει εσωτερική αυλή.
Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €2.180.000. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία KW Cosmos στο τηλέφωνο 2121073000 ή μέσω email στο kwcosmos@kwgreece.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
764764 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.000 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή