Δυάρι άριστη κατάσταση, έκτος όροφος, Κάτω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 295.000
  • 3
  • 92
  • 2
  • 6
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το ευρύχωρο και γοητευτικό διαμέρισμα 6ου ορόφου είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια άνετη διαμονή στην καρδιά των Κάτω Πετραλώνων. Ο πολυτελέστατος χώρος των 92 τετραγωνικών διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης ιδανική για τα οικογενειακά γεύματα, άνετο σαλόνι με τζάκι για τις βραδινές, ζεστές φιλικές συνεστιάσεις όπως και τραπεζαρία που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Η μπροστινή βεράντα προσφέρει ένα ιδανικό μέρος για φαγητό σε εξωτερικούς χώρους ή απλά για να απολαύσει κάποιος τα ηλιόλουστα ελληνικά πρωινά. Αυτό το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης δύο υπνοδωμάτια, επιτρέποντας άφθονο χώρο και ιδιωτικότητα, μαζί με ένα μπάνιο. Τέλεια εξοπλισμένο τόσο με μονάδες κλιματισμού όσο και με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, αλλά και οικιακό εξοπλισμό όπως ψυγείο και κουζίνα, οι επισκέπτες θα έχουν εγγυημένη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, ανεξάρτητα από την εποχή. Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο πάνω στην Πλατεία Ηούς, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για ανθρώπους που αναζητούν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις που προσδίδει η περιοχή.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η ονομασία Πετράλωνα προέρχεται από τα Πέτρινα Αλώνια που υπήρχαν στην περιοχή και χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους για να αλωνίζουν τα σιτηρά τους. Τα Πετράλωνα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και αποτελούν μία από τις πιο ανερχόμενες και εναλλακτικές γειτονιές των Αθηνών. Η συνοικία εκτείνεται από την οδό Χαμοστέρνας μέχρι τη γέφυρα Πουλόπουλου και απο τη Πειραιώς μέχρι το λόφο του Φιλοπάππου και χωρίζεται στα Άνω και Κάτω Πετράλωνα από τις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.
Τα Κάτω Πετράλωνα είναι μία φιλόξενη γειτονιά με έντονο το εργατικό στοιχείο, λόγω της τοποθεσίας, της διευκόλυνσης των Μ.Μ.Μ., των προσιτών τιμών των ακινήτων και των ευκαιριών ανάπτυξης που προσφέρει η περιοχή, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς αλλά και των επενδυτών. Θεατρικές σκηνές, μπαράκια, μεζεδοπωλεία, βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την γειτονιά προσφέροντας στους ντόπιους και στους ξένους μια μοναδική εμπειρία της Παλιάς Αθήνας με στοιχεία από τη Νεότερη Αθήνα.
Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εξαιρετικά εύκολη καθώς συνδέεται με την υπόλοιπη Αθήνα μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών ενώ διαθέτει καλή σύνδεση με το μετρό (Ηλεκτρικός Σταθμός Πετραλώνων), τρόλεϊ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με το τρένο και τα λεωφορεία.
Η περιοχή είχε πάντα πολύ έντονο οικιστικό ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια η αλματώδης ανάπτυξη της εστίασης έχει επιφέρει νέα πνοή στην συνοικία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UO3A - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή