Τριάρι τρίτος όροφος, Λόφος Σικελίας, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 440.000
  • 4
  • 111
  • 3
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου, εμβαδού 111 τμ. στην Καλλιθέα, σε υπό ανέγερση 8οροφη πολυκατοικία με αποπεράτωση έως τον Δεκέμβριο του 2024. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, 3 υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε εξώστες και 3 μπάνια. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και σίτα, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακό τζάκι, αυτόνομο σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου, προεγκατάσταση συναγερμού, κλιματιστικών και ηλιακού θερμοσίφωνα. Στα υπνοδωμάτια τα δάπεδα είναι από ξύλο ενώ στους υπόλοιπους χώρους κυριαρχεί το πλακάκι. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται χώρος parking και αποθήκη.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V2ZG - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
111 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή