Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - Μακρυγιάννη
  • € 105.000
  • 2
  • 30
  • 2
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Μια ιδιοκτησία που αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική ή/και επενδυτική ευκαιρία. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο και ασφαλές μέρος του Κουκακίου, κοντά σε όλες τις ανέσεις και τις δημόσιες συγκοινωνίες και πιο συγκεκριμένα στον γνωστό πεζόδρομο του Κουκακίου, τον φημισμένο για τα καφέ, τα ταβερνάκια και τα μπαράκια του προσφέροντας ποικίλες επιλογές και για ψώνια και ψυχαγωγία. Είναι ιδανικό λοιπόν για τουρίστες και για φοιτητές που θέλουν ένα μικρό, αλλά άνετο στούντιο στο κέντρο της πόλης
Διαθέτει ένα διπλό κρεββάτι, ανοιχτή κουζίνα που χρήζει ανακαίνισης και μπάνιο με ντους, air-condition και πόρτα ασφαλείας για την ασφάλεια των κατοίκων. Ο ιδιωτικός κήπος μπορεί να προσφέρει μια επιπλέον αίσθηση απομόνωσης και ηρεμίας, που μπορεί να είναι ελκυστικός για τους ιδιοκτήτες ή και ενοικιαστές.
Συνολικά, το ανακαινισμένο διαμέρισμα αυτό προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον για να ζήσετε ή να επενδύσετε στην Αθήνα.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Στους πρόποδες της Ακρόπολης και μόλις 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται αυτή η περιοχή που έχει δει τεράστια αύξηση ζήτησης. Μια εμπορική και τουριστική περιοχή γεμάτη δραστηριότητα, με πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια, είναι μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας.
Η γοητευτική αυτή περιοχή κάτω από την Ακρόπολη, έχει ψηφιστεί ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές του κόσμου (με βάση τα στοιχεία της πλατφόρμας Airbnb). Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί μπήκε στη λίστα: Ως μια από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της κεντρικής Αθήνας, το Κουκάκι έχει δει μια έκρηξη μοντέρνων εστιατορίων, μπαρ και μπουτίκ, προσελκύοντας ένα πλήθος νεαρών σπουδαστών, δημιουργικών και Instagrammers, ενώ διατηρεί τη ζεστασιά και την οικειότητα της Αθήνας του 1960. Το Κουκάκι προσφέρει μια καλή βάση για να ανακαλύψετε τη γοητεία της Αθήνας και των πιο διάσημων τοποθεσιών της, την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στεγάζεται εδώ και δύο από τους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας - το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.
Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (στάσεις Συγγρού-Φιξ και Ακρόπολη), τραμ, λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα απευθείας δρομολόγια και το λιμάνι του Πειραιά απέχει μόλις 30 λεπτά με το λεωφορείο.
Αυτή η περιοχή βρίσκεται μέσα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UQ14 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 105.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή