Duplex, νέα, 143 τμ, Καλαμάκι, Άλιμος

Άλιμος
  • € 890.000
  • 4
  • 143
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μεζονέτα 143 τ.μ στον 5ο -6ο όροφο στο κέντρο του Αλίμου σε γωνιακή πολυκατοικία με ανεμπόδιστη θέα σε όλον το ορίζοντα. Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή από κορυφαία κατασκευαστική εταιρία και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στον 5ο όροφο είναι ο άνετος χώρος υποδοχής με το τζάκι, η κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite, και wc επισκεπτών. Ανεβαίνοντας στον 6ο όροφο βρίσκουμε δύο υπνοδωμάτια με δύο μπάνια και δωματιάκι-ιματιοθήκη. Όλοι οι χώροι έχουν άπλετο φως και πρόσβαση στις περιμετρικές βεράντες. Με τους λειτουργικούς χώρους και την θέα, αυτή η νεόδμητη μεζονέτα προσφέρει ποιοτική διαβίωση στον Άλιμο πολύ κοντά στη θάλασσα.

ΑΛΙΜΟΣ
Τοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο Άλιμος διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beachbars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UQAB - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή