Τριάρι Νέα Κυδωνία, Σταλός, Νέα Κυδωνία

Νέα ΚυδωνίαΝέα Κυδωνία
  • € 360.000
  • 4
  • 133
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES διαμέρισμα 1ου ορόφου σε συγκρότημα κατοικιών, στην περιοχή Σταλός-Νέας Κυδωνίας με εμβαδόν 133,61 τ.μ.

Στο επάνω επίπεδο ενός συγκροτήματος, το διαμέρισμα με εμβαδόν 133,61 m2, ευάερο και μοντέρνο, με ανοιχτό χώρο που εκτείνεται σε ένα σαλόνι και τραπεζαρία, μια σούπερ μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα, όλα βόρεια προς ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην εξοχή.
Ένας κομψός πάγκος κουζίνας σχηματίζει μια λεπτή γραμμή που ορίζει τον χώρο της κουζίνας που επικεντρώνεται γύρω από μια όμορφη νησίδα και είναι διατεταγμένος με τρόπο που κάνει αυτόν τον χώρο αναπόσπαστο, κεντρικό μέρος του σπιτιού.
Ένα τζάκι στη βορειοδυτική γωνία του δωματίου και μια επιτοίχια βιβλιοθήκη στην απέναντι γωνία δημιουργούν μια συμμετρία ζεστασιάς και θαλπωρής.
Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια που αθροίζονται στον ενιαίο χώρο που βλέπει βόρεια.

Η κατοικία διαθέτει εξωτερικούς άνετους χώρους καθώς και υπαίθρια τραπεζαρία με μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα 35 τ.μ. που έχει δυνατότητα θέρμανσης την χειμερινή περίοδο και άνετη κοινόχρηστη αυλή. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 3.153,29 τ.μ.. και διαθέτει 1 θέση εξωτερικού πάρκινγκ. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες και τα δάπεδα είναι πλακάκια με κεντρική θέρμανση πετρελαίου καθώς επίσης και κλιματισμό.

Το ακίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πλήρως ανακαινισμένο, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνία, έχει απόσταση περίπου 2 χλμ από την θάλασσα.
Η θέα του είναι ανεμπόδιστη, πανοραμική, πλευρική προς την θάλασσα και έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό καθώς μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως τέλεια επενδυτική ευκαιρία όσο και ως ιδανική κατοικία.

Ο Σταλός βρίσκεται μόλις 7,5 χλμ. από το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, απέναντι από το νησί των Αγίων Θεοδώρων.
Είναι ένα χωριό που έχει χτιστεί σε δύο τμήματα, το ορεινό (Πάνω Σταλός) και το παραλιακό (Κάτω Σταλός). Στην περιοχή αυτή μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη αμμώδη παραλία με τα καθαρά νερά της θάλασσας και την ομορφιά της κρητικής φύσης, καθώς το ορεινό τμήμα του χωριού είναι χτισμένο στους καταπράσινους λόφους με ελιές.

Όλα τα ξενοδοχεία από μικρά οικογενειακά έως 5 αστέρων βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών, ενώ τα εστιατόρια αυτής της περιοχής είναι τα πιο γνωστά για την παραδοσιακή κρητική κουζίνα τους.
Το ακίνητο είναι αρκετά κοντά αλλά σε μακρινή απόσταση ταυτόχρονα από όλη τη φασαρία της ακτής.

Βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο και σε μικρή απόσταση από τις φημισμένες παραλίες όπως ο Μπάλος, το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα και η πόλη των Χανίων, αυτό είναι ένα εξαιρετικό ακίνητο που τα διαθέτει όλα!!
Τιμή: €360.000.
Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +306974521524, email: m.lakiotaki@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
834384 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
133 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή