Τριάρι Νέα Φιλαδέλφεια, Ρενώ, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα ΦιλαδέλφειαΝέα Φιλαδέλφεια
  • € 280.000
  • 4
  • 107
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση, στη Νέα Φιλαδέλφεια, 1ου ορόφου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 107 τ.μ. και έχει κατασκευαστεί το 2001. Αποτελείται από 3 ευρύχωρα Υ/Δ με εντοιχισμένες ντουλάπες, 2 μπάνια, 1 άνετη κουζίνα που επικοινωνεί με πάσο με την τραπεζαρία και το ενιαίο σαλόνι, 2 μεγάλες βεράντες (24 τ.μ. και 58 τ.μ. της οποίας το μεγαλύτερο μέρος της είναι σκεπασμένο με ξύλινη πέργκολα), 1 μπαλκόνι, 1 αποθήκη υπογείου και 1 θέση στάθμευσης πυλωτής. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με πετρέλαιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από πλακάκι. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, εθνική οδό και το νέο υπερσύγχρονο super market Σκλαβενίτη. Έχει θέα σε πράσινο και ανοιχτωσιά και βορειοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές, ευχάριστο, με εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Διαθέτει ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, θυροτηλεόραση, συναγερμό, προεγκατάσταση ηλιακού, τέντες. Έχει άριστη διαρρύθμιση, είναι κατάλληλο για οικογένειες ή για επένδυση, βρίσκεται σε δρόμο μονής κατεύθυνσης με περιορισμένη ροή αυτοκινήτων, σε ήσυχη και καταπράσινη γειτονιά, επιτρέπονται τα κατοικίδια και είναι άμεσα διαθέσιμο. Τιμή: €280.000. EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
836533 - 03/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή