Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Ταμπούρια – Αγία Σοφία
  • € 1.000/μήνα
  • 93
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024
Περιγραφή
Πειραιάς, Ταμπούρια: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο γωνιακό Κατάστημα 93τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 2 χώρους, 1 κουζίνα, εσωτερική αποθήκη και 2 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1981, ιδανικό για υγειονομική χρήση και διαθέτει θέα στο πάρκο, κουφώματα αλουμινίου, φουγάρο, δάπεδα από πλακάκι, συναγερμό, δορυφορική κεραία. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο 52 τμ
Πατάρι 41 τμ

σόγειο γωνιακό κατάστημα πλήρως εξοπλισμένο όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Μπροστά σε πλατεία όπου έχει άδεια από το δήμο σε πρασιά 40τμ για 10 τραπεζοκαθίσματα. Το ισόγειο είναι 52τμ και το πατάρι 41 τμ. Αφορά Σουβλατζίδικο με πολύ καλή και αυξανόμενη κερδοφορία με λειτουργία 2 ετών. Δίδεται από τον ιδιοκτήτη λόγο άλλων επαγγελματικών απασχολήσεων και μη διαθέσιμου χρόνου. Πλήρως εξοπλισμένη επαγγαλματική κουζίνα χωρίς καμία φθορά, και το ίδιο ισχύει και όλο το περιεχόμενο. Τραπεζοκαθίσματα πλήρως λειτουργικά και για το πεζοδρόμιο και για την πρασιά. Τηλεοράσεις, 2 wc, ψυγεία, καταψύκτες, δύο ταμεία, ολοκληρωμένα σετ σερβιρίσματος, έτοιμο να λειτουργήσει την επόμενη κιόλας ημέρα μετά την αγορά του. Για την ενοικίαση του θα ζητηθεί και άυλη εμπορική αξίας (αέρας) 25.000€

Δίδεται και προς πώληση στην τιμή των 265.000€


Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, ΕΙΔΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ - ΠΙΑΤΑ - ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ, ΚΤΛ, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΟΛΛΑ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Τιμή 1.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #4146 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
4146
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
βιτρίνες
10 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή