Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΠυλαίαΒάρναλη Κώστα 50, Πυλαία 55534
  • € 5.500/μήνα
  • 800
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1853 - Πυλαία Κωνσταντινοπολίτικα ενοικιάζεται κτίριο επαγγελματικό ισόγειο συνολικής επιφάνειας 800 τ.μ. Αποτελείται από 2 χώρους, 2 κουζίνες, και 6 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1998 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, A/C, συναγερμό, σκαλιά εισόδου, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, ανελκυστήρα φορτίων - Τιμή: 5.500 €
Επαγγελματικό κτήριο ανακαινισμένο και πολύ προσεγμένο εξωτερικά με συνολικό εμβαδόν 800τμ. Δύο όροφοι (1ος και 2ος) διατίθενται προς ενοικίαση. Ο πρώτος όροφος είναι 264τμ και αποτελείται από τρεις διαμορφωμένους χώρους γραφείων και μία αίθουσα αναμονής. Έχει τρεις τουαλέτες και κουζινάκι. Ο δεύτερος όροφος είναι 564τμ και αποτελείται από 3 διαμορφωμένους χώρους γραφείων, επιπρόσθετα ένα διευθυντικό γραφείο και ένα εκθεσιακό χώρο πλήρως λειτουργικό, ανακαινισμένο με μικρή γραμματεία, ψευδοροφές και φωτισμούς. Διαθέτει επίσης τρεις τουαλέτες και κουζινάκι. Τα δύο επίπεδα επικοινωνούν με ανελκυστήρα κοινού αλλά και με εμπορευματικό ανελκυστήρα . Μπορεί να γίνει φορτοεκφόρτωση σε σημείο με πρόσβαση σε διάδρομο κίνησης που οδηγεί στον ανελκυστήρα. Είναι ιδανικό για αρκετές εμπορικές χρήσεις. Το κτήριο μπορεί να αναδείξει και το κύρος της κάθε εταιρείας λόγο της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Πολύ κοντά σε κεντρικές αρτηρίες, περιφερειακό, αστικό λεωφορείο, εμπορικά καταστήματα κλπ.
Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα του ακινήτου για να ικανοποιήσετε τις καθημερινές σας επαγγελματικές ανάγκες. Στοιχεία επικοινωνίας: Κοσμίδης Ζαχαριάς - 6930565601.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-1853
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
800 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
5 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 5.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή