Duplex Κέντρο, Κέντρο, Πεύκα

ΠεύκαΚέντρο
  • € 1.000/μήνα
  • 2
  • 120
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3224657 - Πεύκα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε δάσος, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από χωριό 1 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 20000 μέτρα - Τιμή: 1.000 €
ΜΠΡΟΣΤΑ στο ΔΑΣΟΣ, ΜΕΖΟΝΕΤΑ 2 επιπέδων ξεχωριστής αισθητικής. Πέρα από τα ακριβά κι επώνυμα υλικά που την κοσμούν σε πλακίδια, είδη υγιεινής, βρύσες έπιπλα, κ.α. ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα των χώρων της, τις 2 MASTER ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ με walking-in-closets και βεστιάριο και μπάνιο για την κάθε μία, τα μεγάλα ανοίγματα για να λούζεται από φως όλες τις ώρες την ημέρας και να έχει ανοιχτή θέα προς το δάσος.
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όσους επιθυμούν ησυχία και ιδιωτικοτητα ενώ ταυτόχρονα είναι δίπλα στο κέντρο των Πεύκων. Απευθύνεται σε όσους εκτιμούν και ζητούν να απολαύσουν την διακριτική πολυτέλεια στις λεπτομέρειες.

1ος όροφος: Σαλονι με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη τροφίμων, μπαλκόνια μπρος-πίσω.

2ος όροφος: 2 master bedroom με εξτρα κρεββάτι στην οροφή της walking-in-closet, μπαλκόνια μπρος-πίσω

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3224657
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή