• € 50.000
  • 353
Περιγραφή
Στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, βρίσκεται ο γνωστός παραδοσιακός οικισμός των Ριγκλίων, δημοφιλέστατος στους επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Πολύ κοντά στο χωριό αυτό βρίσκεται η επίσης δημοφιλέστατη παραλία Πανταζή, γνωστή για τα καταγάλανα νερά της.

Το οικποπεδο βρισκετα στην θεση «Μανιάτικος δρόμος» ανάμεσα στο χωριό Ρίγκλια και το χωριο Αγιος Νικολαος.

Το έδαφος εκεί έχει μέτρια κλίση, δίνοντας σε όλα τα οικόπεδα καλή θέα και ταυτόχρονα έχουν άμεση πρόσβαση με τα πόδια προς τις παραλίες της περιοχής.

Σε αυτή την εξέχουσα θέση με τα τόσα πλεονεκτήματα πωλείται οικόπεδο 353 τετραγωνικών μέτρων, οριοθετημένο σε πρακτικό, τετραγωνισμένο σχήμα, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις. Βρίσκεται εντός ζώνης 800 μέτρων από τον στάσιμο οικισμό των Ριγκλίων και για το λόγω αυτό ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του θα μπορεί να οικοδομήσει σπίτι με μέγιστο εμβαδό 200 τετραγωνικών μέτρων.

Παραδοσιακά σπίτια και βίλες με πισίνες γύρω από το οικόπεδο αφενός μεν του ανεβάζουν την αξία, αφετέρου βρίσκονται σε τέτοια απόσταση που να μην ενοχλούν. Σε απόσταση μόλις 500 μέτρα από την θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 275 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
353 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή