Τριάρι ισόγειο, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
  • € 79.000
  • 4
  • 83
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα στην περιοχή Ζαρουχλέικα. Είναι το ισόγειο μιας διπλοκατοικίας, των 83 τ.μ. με μεγάλη αυλή στο πίσω μέρος. πρόκειται για μερικώς ανακαινισμένο. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση γενικότερα, σχεδόν καινούργια τα ντουλάπια κουζίνας, ανακαινισμένο λουτρό.
Είναι ευρύχωρο ακίνητο, των 2 υπνοδωματίων και ένα δωμάτιο που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες μας είτε σε 3ο υπνοδωμάτιο είτε σε γραφείο.
Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου, αποθήκη. Έχει πλακοστρωθεί με πλακάκι. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες. Το πίσω μέρος του διαμερίσματος καταλήγει σε όμορφη αυλή.
Βρίσκεται πλησίον κεντρικού δρόμου και αγοράς με άμεση πρόσβαση σε λεωφόρους προς πάσα κατεύθυνση.

Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1688822
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 79.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή