Μονοκατοικία βίλα 300 τμ, Περιβόλια, Θέρισος

Θέρισος
  • € 2.250.000
  • 5
  • 300
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Η οικία βρίσκεται στην έξοδο του φαραγγιού του Θερίσου, περίπου 4 km νότια από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Η περιοχή είναι κατάφυτη με ελαιώνες και πορτοκαλεώνες. Το χωριό είναι ήσυχο με παλιά πέτρινα σπίτια αλλά και νεοτέρα κτίρια.

Πέραν της μοναδικής της αισθητικής, η κατοικία έχει πολλά επιπλέον ποιοτικά χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνει κεντρική θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και καλοριφέρ, τζάκι καθώς και κλιματισμό σε όλους τους κύριους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Οι τοίχοι και το πάτωμα στα μπάνια είναι από γρανίτη ενώ όλα τα υπόλοιπα πατώματα είναι δρύινα. Υπάρχει, επίσης, εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού. Στην τιμή πώλησης περιλαμβάνεται όλη η επίπλωση, εκτός από κάποια προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Η αρχιτεκτονική πρόταση της οικίας ολοκληρώνεται με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και την εσωτερική διακόσμηση, η οποία χαρακτηρίζεται από τις λιτές γραμμές και τη λειτουργικότητα των χώρων. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα 8 άτομα και να εξασφαλίσει σε αυτά άνετη και υψηλής ποιότητας διαμονή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε το ακίνητο τουριστικά, ο χώρος του γραφείου στον επάνω όροφο έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί για να δημιουργηθούν δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση με αδιαμφισβήτητα στοιχεία υπεροχής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PHS0880 - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή