Duplex Επ. Οδ. Βιράν Επισκοπή-Μ. Αρκαδίου, Άνω Βιρανεπισκοπή 74052, Έρφοι, Αρκάδι

ΑρκάδιΕπ. Οδ. Βιράν Επισκοπή-Μ. Αρκαδίου, Άνω Βιρανεπισκοπή 74052
  • € 250.000
  • 4
  • 100
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Νεόδμητη μεζονέτα 100 τ.μ. προς πώληση στη Βιράν Επισκοπή. Πρόκειται για υπό κατασκευή ακίνητο, το οποίο θα παραδοθεί έτοιμο εντός τριών μηνών. Στην τελική του μορφή θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο, ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, θέση στάθμευσης και κοινόχρηστη αυλή. Από εξοπλισμό το ακίνητο θα διαθέτει έπιπλα κουζίνας, εντοιχισμένες ντουλάπες, ηλιακό θερμοσίφωνο και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Στην περίπτωση που κάποιος πιθανός αγοραστής επιθυμεί, μπορεί να το αγοράσει στην τωρινή του κατάσταση σε χαμηλότερη τιμή και να το ολοκληρώσει ο ίδιος.

Η Βιράν Επισκοπή βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ρεθύμνου. Είναι ένας αναπτυσσόμενος οικισμός τον οποίο επιλέγουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που ζουν και λειτουργούν στο Ρέθυμνο, ως μόνιμο τόπο κατοικίας. Η μικρή απόσταση από την πόλη σε συνδυασμό με την ήσυχη καθημερινότητα που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να μπορεί να λειτουργεί στο Ρέθυμνο και να μένει σε έναν οικισμό που είναι τόσο κοντά ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα η μετάβαση από και προς το κέντρο, και τόσο μακρυά ούτως ώστε να αισθάνεται κανείς ότι ζει σε ένα ήρεμο μέρος μακρυά από τη φασαρία της πόλης.

Το γεγονός οτι το ακίνητο είναι νεόδμητο και οι νέοι του ιδιοκτήτες θα είναι οι πρώτοι που θα μείνουν σε αυτό, έχει τη σημασία του καθώς γνωρίζει κανείς οτι το σπίτι δεν θα έχει προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε σχέση για παράδειγμα με την αγορά μίας μεταχειρισμένης κάποιων ετών κατοικίας η οποία έχει ήδη αρχίσει να έχει προβλήματα. Επιπλέον, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να προβεί σε παρεμβάσεις πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής, ούτως ώστε να το φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες και τις ανάγκες του.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και όμορης νεόδμητης μεζονέτας ίδιων χαρακτηριστικών και τιμής, για κάποιον που επιθυμεί να αγοράσει ένα τεράστιο ακίνητο είτε για να τα συγχωνεύσει, είτε για να τα διαχειριστεί τουριστικά. Επίσης, μπορούν δύο οικογένειες να αποφασίσουν να τα αγοράσουν έτσι ώστε να έχουν την επιλογή των γειτόνων τους, κάτι που αποτελεί πολλές φορές πρόβλημα σε όμορα ακίνητα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6301065 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή