Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Κάτω Όλυμπος
  • € 24.900
  • 300
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Αγροτεμάχιο με πάνελ και νερό στο Καστρί Λουτρό

Το παραθαλάσσιο ακίνητο βρίσκετε στο Καστρί Λουτρό, 250 μέτρα από την Οδό Μακεδονίας σε μία ήσυχη γειτονιά. Έχει Ανατολικό προσανατολισμό με πρόσοψη που βλέπει σε χαλικοστρωμένο δρόμο και με μήκος περίπου 12 μέτρα. Έχει ορθογώνιο σχήμα σε επίπεδο έδαφος και καλλωπιστικά δέντρα όπως και δέντρα για σκίαση. Η θάλασσα απέχει 1.200 μέτρα και είναι γνωστή για της αμμουδιές με ιαματικές ιδιότητες που προσελκύουν πολλούς επισκέπτες, και ρηχά κρυστάλλινα νερά.

Το ακίνητο διαθέτει ένα σπιτάκι πάνελ 18τ.μ. με ξεχωριστό μπάνιο – με ντουζιέρα και κουζίνα και κιόσκι 30τ.μ. μαζί με βάση 30τ.μ. . Διαθέτει επίσης 2 ατομικές αποχετεύσεις και νερό.

Σε απόσταση περίπου 1150 μέτρων βρίσκεται Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου και σε απόσταση 1.100 μέτρων βρίσκονται ερείπια βυζαντινού κάστρου. Παραθαλάσσια και περίπου 1100 μέτρα, υπάρχουν διάφορα μαγαζιά όπως σούπερ μάρκετ, καφέ, beach bar, εστιατόρια και άλλα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το Καστρί Λουτρό και Νέα Μεσάγκαλα συγκεντρώνουν πολύ τουρισμό και εκτός από θάλασσα προσφέρετε και για υπέροχες απογευματινές αποδράσεις στης γύρω περιοχές στους πρόποδες του Κάτω Ολύμπου όπως Πυργετός, Αιγάνη, Ραψάνι, Λιτόχωρο ή το ποιο γραφικό χωριό και χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακός οικισμός – Παλαιός Παντελεήμονας. Για ποιο παραθαλάσσιες αποδράσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πλαταμώνα, Κάστρο του Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Νέο Παντελεήμονα, Λεπτοκαρυά και Πλάκα Λιτοχώρου. Οι γύρω περιοχές έχουν πολύ μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον με αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ορεινές διαδρομές και μονοπάτια όπως και διασκέδαση και θερινό σινεμά ή απλά χαλάρωση.

Σε απόσταση μόλις 730 μέτρων βρίσκεται το κέντρο Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης που στεγάζει και το Κέντρο Υγείας Αιγάνης.

Εθνική οδός – 2.700 μέτρα

www.provatidis.gr

Για περισσότερες λεπτομέριες επισκευτείτε την ιστοσελίδα μας www.provatidis.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
MES-1024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
300 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 24.900
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή