Duplex Κέρκυρα, Μελιτειέοι, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 253.000
  • 3
  • 114
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται παραδοσιακή μεζονέτα βενετσιάνικου στυλ, συνολικού εμβαδού 114,40τμ (57,20τμ ανά όροφο) στο κέντρο του χωριού των Μωραιτίκων, που βρίσκεται 19χμ νότια του νησιού της Κέρκυρας.
Από την υπερυψωμένη είσοδο του σπιτιού και μέσω της δίφυλλης, ξύλινης πόρτας από μαόνι, έχουμε πρόσβαση στον ισόγειο ορόφου του σπιτιού. Εκεί θα βρούμε μια ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία στην οποία υπάρχει και το τζάκι, την κουζίνα, στην οποία ξεχωρίζει η εξαιρετική ποιότητα του ξύλου που είναι κατασκευασμένα τα ντουλάπια καθώς και το βοηθητικό μπάνιο που διαθέτει ντουζιέρα.
Μέσω της ξύλινης σκάλας, φτιαγμένης επίσης απο εξαιρετικής ποιότητας ξύλου, έχουμε πρόσβαση στον επάνω όροφο όπου και θα βρούμε τα 2 υπνοδωμάτια, το κυρίως μπάνιο που διαθέτει και μπανιέρα τζακούζι καθώς και ένα μικρότερο δωματιάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος. Από τα μπαλκόνια των υπνοδωματίων έχουμε θέα στα σπίτια του χωριού καθώς και πλαινή θέα στη θάλασσα. Το σπίτι διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο) καθώς και 3 κλιματιστικά συνολικά (1 στο καθιστικό και 1 σε καθένα από τα υπνοδωμάτια).
Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει και ιδιωτικός, αποθηκευτικός χώρος-γκαράζ συνολικού εμβαδού 61,10τμ. Ο νέος ιδιοκτήτης, έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει και συρόμενο, ηλεκτρικό πορτόνι με μηχανισμό για την πιο εύκολη πρόσβαση και το πάρκινγκ του αυτοκινήτου του. Στον ίδιο χώρο, υπάρχει επίσης ο καυστήρας με τη δεξαμενή αποθήκευσης του πετρελαίου καθώς και μια επιπλέον δεξαμενή αποθήκευσης πόσιμου νερού, η οποία ειναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που σε πολλά μέρη υπάρχει μειωμένη πίεση ή και έλλειψη νερού λόγω της αυξημένης κατανάλωσης.
Το σπίτι γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ευήλιο και βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις 200μ από το κοντινότερο σούπερ μάρκετ αλλά και τη στάση υπεραστικού λεωφορείου (πράσινα λεωφορεία) που συνδέει την περιοχή των Μωραιτίκων με το κέντρο της πόλης.
Επίσης, σε απόσταση μόλις 5-10' λεπτών με τα πόδια, έχει κάποιος πρόσβαση στην αμμώδη παραλία της περιοχής ενώ στο πιο εμπορικό σημείο των Μωραιτίκων που απέχει 15-20' με τα πόδια, υπάρχει φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, καφετέριες, εστιατόρια καθώς και πληθώρα τουριστικών μαγαζιών που μένουν ανοιχτά κυρίως κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν (Μάιος-Οκτώβριος).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
837789 - 05/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 253.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή