Τριάρι Ψαθά Δημ. 1-9, 151 27, Μελίσσια, Όριο Βριλησσίων, Μελίσσια

ΜελίσσιαΨαθά Δημ. 1-9, 151 27, Μελίσσια
  • € 1.250/μήνα
  • 4
  • 100
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1157 - Μελίσσια Αμαλία Φλέμινγκ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. - Τιμή: 1.250 €
Σε πολύ ωραίο, ήσυχο και κομβικό σημείο των Μελισσίων, σε τριώροφη πολυκατοικία του 2007, με 6 διαμερίσματα, ενοικιάζεται διαμέρισμα 100τμ, Α ορόφου, με άνετο σαλόνι-τραπεζαρία (30τμ) με τζάκι, κουζίνα με πάσο 9τμ, 2 υπνοδωμάτια 12τμ και ακόμη ένα δωμάτιο για γραφείο ή παιδικό υπνοδωμάτιο (με προσθήκη ντουλάπας). Έχει μεγάλη βεράντα 23τμ στην πρόσοψη και 2τμ στο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Ακόμη: Θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, θυροτηλεόραση, συναγερμός με παγίδες και εσωτερικό ραντάρ, καινούργιος ηλιακός θερμοσίφωνας, αλουμίνια με διπλά τζάμια, σίτες, μεγάλες ντουλάπες με ράφια, συρτάρια και μηχανισμούς (ασανσέρ ντουλάπας). Στην κουζίνα μηχανισμός-γωνιακών ραφιών (μύλος) - τροφοθήκη με βαγονέτα, μηχανισμοί push, φωτισμός led στο τραπέζι της κουζίνας. Το διαμέρισμα διατίθεται με ηλεκτρική εστία, φούρνο, πλυντήριο πιάτων (45cm) και a/c σε σαλόνι και τα δυο Υ/Δ. Πρίζες ρεύματος, κεραίας και τηλεφώνου σε όλα τα δωμάτια. Δάπεδα με πλακάκια στο σαλόνι και την κουζίνα και παρκέ καλογυαλισμένο σαν καινούργιο στα Υ/Δ. Αποθηκευτικός χώρος- παταρι πάνω από το μπάνιο, με εξωτερικό αερισμό, και ντουλάπα αποθήκη στον διάδρομο. Ειναι διαθέσιμα και τα φωτιστικά σαλονιού και κουζίνας. Η πρόσβαση και στο υπόγειο όπου υπάρχει μια θέση στάθμευσης είναι με ασανσέρ, ενώ ο χώρος της πιλοτής είναι κοινόχρηστος, όπως και ο κήπος στην μπροστινή πρασιά αλλά και ο μεγάλος κήπος στην πίσω πλευρά που έχει διαμορφωθεί σε παιδική χαρά.
Πολύ κοντά στο κέντρο και την αγορά των Μελισσίων, τους κεντρικούς οδικούς άξονες, την αγορά, το Super market Σκλαβενίτης, φαρμακεία, τράπεζες, σχολεία, νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και με άμεση πρόσβαση σε στάση λεωφορείου για γραμμές που οδηγούν στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου και Athens Mall, τον προαστιακό Πεντέλης και το μετρό Πλακεντίας.
Διατίθεται μόνο για μακροχρόνια μίσθωση (αρχικά τουλάχιστον τριετία). Οχι κατοικίδια. Ζητούνται δυο εγγυήσεις και τρέχον ενοίκιο, καθώς και αποδεικτικά για τη δυνατότητα καταβολής του ενοικίου.


|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1157 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250/μήνα
κοινόχρηστα
€ 35/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή