Μονοκατοικία βίλα 356 τμ, Κέντρο, Κρυονέρι

Κρυονέρι
  • € 650.000
  • 5+
  • 356
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 576 - Κρυονέρι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 356 τ.μ. σε οικόπεδο 3000 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1985 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, τριπλή ενέργεια, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, dressing room, laundry room, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 12000 μέτρα απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 650.000 €
Κωδικός ακινήτου: 576 - Κρυονέρι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων σε ένα μοναδικό οικόπεδο 3000 τ.μ. Μια πραγματικά εντυπωσιακή κατοικία με συνολική επιφάνεια 356 τ.μ. Η καταπληκτική αρχιτεκτονική της, το μεγάλο κήπο και η άνετη πισίνα της, συνθέτουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Στο εσωτερικό της βίλας, οι ευρύχωροι χώροι της θα σας εντυπωσιάσουν. Το 1985 κατασκευασμένη με ενεργειακή κλάση Γ, διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια και WC. Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο, ενώ διαθέτει επίσης και έναν ανελκυστήρα για την ευκολότερη μετακίνηση στα διαφορετικά επίπεδα του σπιτιού.

Η ανοιχτωσιά, η εσωτερική σκάλα και τα μπαλκόνια της, προσφέρουν απίστευτη θέα στο περιβάλλον. Το σπίτι είναι κατασκευασμένο με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, καθώς και ξύλινες εντοιχισμένες ντουλάπες. Το τζάκι προσθέτει ζεστασιά και ρομαντισμό στον χώρο, ενώ η τριπλή ενέργεια του κρατάει το σπίτι ζεστό και άνετο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εξωτερικά, ο κήπος, οι τέντες, ο BBQ και η σοφίτα, προσφέρουν επιπλέον χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Η κεραμοσκεπή προστατεύει το σπίτι από τις καιρικές συνθήκες, ενώ η ιδιωτική γεώτρηση καλύπτει τις ανάγκες του κτήματος.

Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 12000 μέτρων από τη θάλασσα και 1000 μέτρων από το μετρό, προσφέροντας έναν ήσυχο και ιδιωτικό τρόπο ζωής. Το ακίνητο διαθέτει επίσης πρόσβαση ΑΜΕΑ και πάρκινγκ, καθώς και αποθήκη, laundry room, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα και συναγερμό για την ασφάλεια του κτήματος.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την πανέμορφη βίλα, σε μία από τις πιο επιθυμητές και ανεπτυγμένες περιοχές του Κρυονερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού και να την επισκεφθείτε από κοντά. Η τιμή πώλησης είναι 650.000 €
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
576 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
356 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή