Τριάρι Παπάγου Αλεξάνδρου, 66, Κέντρο, Αλεξάνδρεια

ΑλεξάνδρειαΠαπάγου Αλεξάνδρου, 66
  • € 210.000
  • 4
  • 230
  • 3+
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα είναι 230m2 καθαρό ( 289m2 μαζί με τους κοινόχρηστους χώρους ) βρίσκεται στην οδό Αλεξ. Παπάγου 66, στον 1ο όροφο μιας τετραώροφης οικοδομής και απέχει 500 μέτρα από το κέντρο της Πόλης, 400 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα και 250 μέτρα από μεγάλα πολυκαταστήματα S/M του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και του ΜΑΣΟΥΤΗ .
Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται σε μια οικοδομή όπου η στιβαρότητα της κατασκευής, οι μεγάλοι και κοινόχρηστοι χώροι, οι φαρδιές μαρμάρινες σκάλες, τα 2 ( δύο ) ασανσέρ , οι μεγάλοι και άπλετοι χώροι σε κάθε όροφο, τα μάρμαρα στους κοινόχρηστους χώρους από άκρη σε άκρη, σου δίνουν να καταλάβεις ότι δεν είναι κάποια φτηνιάρικη εργολαβική κατασκευή αλλά μια ακριβή κατασκευή. Ο πίσω χώρος της οικοδομής φιλοξενεί το πάρκινγκ των αυτοκινήτων της οικοδομής . Ο χώρος αυτός είναι περιφραγμένος με ψηλό τοίχο για την καλύτερη προστασία των αυτοκινήτων.
Ο δρόμος που βρίσκεται το ακίνητο έχει πολύ μικρή κίνηση αυτοκινήτων, καθώς επίσης στην οδό αυτή δεν έχουν παρουσιαστεί ΠΟΤΕ κρούσματα κλοπών και παραβατικότητας.
Στο εν λόγο διαμέρισμα έγινε ΟΛΙΚΗ - ΡΥΖΙΚΗ ανακαίνιση το 2001. Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ξηλώθηκαν τα πατώματα μέχρι και οι σοβάδες, έμειναν μόνο οι κολώνες και το διαμέρισμα ξανακτίστηκε από την αρχή με νέα τοιχοποιία, με νέα υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση. Το λευκό μάρμαρο της Λιμνιάς τοποθετήθηκε απ’ άκρη σε άκρη σε όλο το δάπεδο και στα 230 m2 και εγκαταστάθηκε αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου, με εναλλακτική λύση με λέβητα Pellet και προσφάτως κάναμε αίτηση για παροχή φυσικού αερίου . Σε όλους τους χώρους υπάρχουν καινούργια Α/C ενεργειακής κλάσης Α+++ με εξωτερικά θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου και πόρτα ασφαλείας .
Η τετραώροφη αυτή οικοδομή έχει 12 διαμερίσματα τα οποία όλα κατοικούνται από οικογένειες.
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην επιλογή ενός σπιτιού πέρα όλων των άλλων, είναι το κατά πόσο σε αυτή την οικοδομή οι ιδιοκτήτες μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους.
Έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά για οικοδομές όπου οι κάτοικοί τους μαλώνουν καθημερινά μεταξύ τους για την κεντρική θέρμανση γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ή γιατί κάποιοι θέλουν ο κεντρικός λέβητας να καίει όπως αυτούς του συμφέρει. Ο ένας θέλει να καίει μόνο το βράδυ, γιατί τότε μόνο επιστρέφουν στο σπίτι , ο άλλος θέλει να λειτουργεί ο λέβητας λίγο το πρωί και λίγο το βράδυ , ο άλλος επειδή έχει νεογέννητο Μωρό να θέλει να καίει ο λέβητας όλο το 24ωρο κ.λ.π. και τελικά να πληρώνεις πολλές ώρες για θέρμανση και να μην έχεις την ζέστα που εσύ θες, όπως και όταν εσύ την θες πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά σου για θέρμανση .
Σήμερα ΔΕΝ υπάρχει οικοδομή με κεντρική θέρμανση που να μην έχει αυτά τα προβλήματα τα οποία ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ έναν σωστό ιδιοκτήτη, κάνοντάς τον να αισθάνεται πολλές φορές, βλάκας και ηλίθιος φτάνοντας πολύ συχνά στο σημείο να μετανιώνει που αγόρασε αυτό το σπίτι λέγοντας …….«ήταν λάθος η αγορά αυτού του διαμερίσματος» .
ΕΥΤΥΧΩΣ - ΕΥΤΥΧΩΣ στην οικοδομή μας δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί πράγματα που θα μπορούσαν να μας κάνουν να διαφωνήσουμε και να μαλώσουμε μεταξύ μας δεν υπάρχουν, όπως το ότι όλα τα διαμερίσματα έχουν ατομική θέρμανση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θέματα και προβλήματα.
Η οικοδομή συντηρείτε πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει ότι οι ένοικοι της συνεννοούνται μεταξύ τους. Τα μηνιαία κοινόχρηστα ανά διαμέρισμα ανέρχονται περί τα 20€ τον μήνα, τα οποία είναι για την καθαριότητα της οικοδομής και για την λειτουργεία το ασανσέρ.
Το διαμέρισμα αυτό είναι μιας οικογένειας με 3 παιδιά . Τα 3 ενήλικα πλέον παιδία, έχουν πάρει το καθένα τον δρόμο του και είναι καλά αποκατεστημένα και οι συνταξιούχοι γονείς, που σήμερα ζουν σε αυτό το διαμέρισμα , το αισθάνονται πλέον «πολύ άδειο» και δύσκολο πλέον να το περιποιηθούν και για τον λόγο αυτό το πουλάνε .
Υπήρξαν πολλές προτάσεις από διάφορους να το νοικιάσουμε και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, όμως δεν θέλουμε να το δώσουμε για ενοικίαση γιατί έχουμε «βάλει» πολύ αγάπη, μεράκι και πολλά χρήματα σε αυτό το σπίτι και θα πονούσαμε πάρα πολύ να το βλέπαμε στα χέρια κάποιου ενοικιαστή να το κακομεταχειρίζεται.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6302371 - 17/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης