Duplex, άριστη κατάσταση, 166 τμ, Λεπτοκαρυά, Ανατολικος Όλυμπος

Ανατολικος Όλυμπος
  • € 340.000
  • 5+
  • 166
  • 3+
Περιγραφή
Πωλούνται δύο όμορφες μεζονέτες από 83 m2 , με 7m2 αποθήκη η κάθε μία , σε οικόπεδο 1.400 m2. Βρίσκονται σε απόσταση 2 χλμ. Από τη Λεπτοκαρυά και 2 χλμ. Από τη Σκοτίνα, κοντά στο ξενοδοχείο Ποσειδών Παλλάς. Οι οποίες αποτελούνται, η μία από το ισόγειο, που έχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, χωλ και ένα μπάνιο, εσωτερική σκάλα που ενώνεται με τον πρώτο όροφο, στον οποίο υπάρχει σαλόνι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, δεύτερο μπάνιο και μεγάλο μπαλκόνι, επίσης ενώνεται ο όροφος με τον κήπο με εξωτερικη σκάλα. Η δεύτερη κατοικία στο ισόγειο έχει δύο υπνοδωμάτια ενα μπάνιο, χωλ, εσωτερική σκάλα που ενώνεται με τον πρώτο όροφο στον οποίο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, WC και μεγάλο μπαλκόνι, επίσης ενώνεται ο όροφος με τον κήπο με εξωτερικη σκάλα.
Οι κατοικίες περιβάλλονται από ένα πολύ όμορφο κήπο με γκαζόν,δέντρα και πράσινους φράχτες που ποτίζονται αυτόματα, στον οποίο βρίσκονται 2 θέσεις πάρκινγκ, 1 κιόσκι και μπάρμπεκιου.

Το παρόν ακίνητο χαρακτηρίζεται επενδυτικό μιας και διατίθεται από τον ιδιοκτήτη για βραχυχρόνια μίσθωση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αποφέροντας ένα σημαντικό ετήσιο εισόδημα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6303961 - 18/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
166 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης