Ρετιρέ 35 τμ, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 360/μήνα
  • 1
  • 35
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1199 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα/studio στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα - Τιμή: 360 €
Αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο και έχει μεγάλη βεράντα. Η θέρμανση ατομική με καυστήρα φυσικού αερίου. Βρίσκεται στον 5ο όροφο (η οικοδομή έχει ασανσέρ που σταματάει στον 4ο όροφο και ανεβαίνουμε στον 5ο με τα πόδια). Είναι εξοπλισμένο με ντουλάπα, κλιματιστικό και ένα έπιπλο (σύνθετο) τηλεόρασης. Η οικοδμή είναι κατασκευής του 2000 και βρίσκεται δίπλα σε στάση αστικώνν και σούπερ μάρκετ. Είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Θα είναι διαθέσιμο από 01/04/2024. Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενη περίοδο που ήταν ελεύθερο. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1199 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή