Ξενοδοχείο προς Πώληση

Νέα Κυδωνία
  • € 2.350.000
  • 779
  • 3+
Περιγραφή
Υπέροχη ευκαιρία επενδυτικής απόκτησης παρουσιάζεται με τη διάθεση κατά αποκλειστικότητα προς πώληση ενός εξαιρετικού συγκροτήματος ενοικιαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων, που αποτελείται από 14 δωμάτια, σε μια εξαιρετική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα.
Αυτό το μοναδικό συγκρότημα, χτισμένο στον λόφο της περιοχής, προσφέρει μια εκπληκτική θέα Αιγαίου και τη γύρω περιοχή. Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο με μοναδικό στυλ και προσφέρει άνεση και ποιότητα διαμονής.
Το ακίνητο περιλαμβάνει διάφορες διαμορφώσεις δωματίων, με μονάδες που προσφέρουν 2 υπνοδωμάτια, μονάδες με ένα υπνοδωμάτιο και στούντιο, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των επισκεπτών με διαφορετικά προφίλ και προτιμήσεις.
Το υπέροχο συγκρότημα οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης, αποθηκευτικούς υπόγειους χώρους για την αποθήκευση εξοπλισμού, ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα ιδανικό για εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις, χώρο εστιατορίου για να απολαύσετε τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας, μπάρμπεκιου για ψησταριές κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ουρανό, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης.
Η κοντινή απόσταση από τις παραλίες δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα με άνεση και ευκολία.
Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εκλεπτυσμένο συγκρότημα τουριστικών καταλυμάτων σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Κρήτης και της Ελλάδας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6305189 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
779 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.350.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή