Τριάρι Συκιές, Κέντρο, Συκιές

ΣυκιέςΣυκιές
  • € 680/μήνα
  • 4
  • 145
  • 2
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Πανέμορφο διαμέρισμα 145 τ.μ., 2ου υπερυψωμένου ορόφου, 3 δωματίων , στην καλύτερη περιοχή των Συκεών.
Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα, πολύ φωτεινό, με μπαλκόνια και στην πρόσοψη και στην πίσω πλευρά και αποτελείται από ωραία και ευρύχωρη σαλοκουζίνα με τζάκι, και αλλάζοντας επίπεδο ανεβαίνοντας 3 σκαλοπατάκια έχουμε την σάλα που οδηγεί στα 3 μεγάλα πολύ φωτεινά υπνοδωμάτια από τα οποία τα 2 έχουν μπαλκόνι και στα 2 τεράστια μπάνια. Στο ακίνητο έχει γίνει μερική ανακαίνιση ενώ για θέρμανση έχουμε ατομική αερίου.
'Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε ΜΟΝΑΔΙΚΗ τοποθεσία με θέα στο βουνό ,στην καλύτερο σημείο των Συκεών , με εύκολη πρόσβαση στην περιφερειακή οδό.
Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Συκιές. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 145 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1991. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Laminate. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Super Market, έχει θέα Βουνό, Ανοιχτωσιά, Πανοραμική. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Γωνιακό, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Χωρίς Κοινόχρηστα, Ήσυχη γειτονιά. Τιμή: €680. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
837212
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 680/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή